A Bettie Page-szerű modern fétisvideókon Gigi, alias Rácz Ildikó tőrt döfköd partnernőjébe, majd saját magába.

VV Gigi előéletét tekintve joggal pályázhatna a Villa Rosszkislánya címére. A Blikk információja szerint a szentendrei villalakó testvérpár lánytagja, Gigi véres-erotikus leszbikus szexjeleneteket forgatott. A Bettie Page-féle fétis rövidfilmek mai adaptációjában VV Gigi harmadmagával rosszalkodik a képeken. Egymást, majd magukat döfködik tőrrel, később Gigi harisnyával fojtogatja szexpartnernőjét. Egyes képkockán jól kivehető, hogy műtőrrel, művérrel játszadoznak, míg más kockán igazi véres jelenetek is látni. A lányok fehérneműben vannak, nem látni intim testrészeket, csak vért és fojtogatást. A felnőtt filmeken belül ezek a jelenetek erősen a bizarr kategóriába tartoznak.

Véletlen, hogy a villalakó jelöltek közt ennyi az erotikus munkás

Figyelemreméltó, hogy VV Gigi erotikus múltjáról a csatorna tudott. A villalakók múltját elnézve feltettük a kérdést, véletlen egybeesés-e, hogy a jelöltek zömének erotikus múltja is van .

“Teljesen véletlen. Nyilván nehéz lenne felidézni a tízen-párezer jelentkezőt. A jelöltek nyilatkoztak a kérdőíven arról, volt-e erotikus munkájuk, de nem ez volt kiválasztás szempontja” – mondta megkeresésünkre Dobsi Adrienn, az RTL Klub szóvivője, aki szerint a Gigivel készült erotikus horrorban nem volt semmi. “Gigi elmondta, voltak erotikus munkái, fellépései. Tudtunk róla, hogy szerepelt az Erotika Kiállításon, tudtunk a filmekről is, de természetesen nem jött ide a filmek listáival. A felvételen, ami hozzánk eljutott, Gigi egy harisnyával fojtogat egy lányt. Nem volt véres jelenet, Gigi pedig fehérneműben volt. Ő nem erotikus táncosként ment a villába. Ez nem pornófilm, erotikus-horror ennek a műfajnak a neve” – mondta Dobsi Adrienn.

VV Gigi nem tudja, hogy mindenki látta a fojtogatós leszbijelenetet

Dobsi Adrienn azt is elmondta, hogy az új beköltözők nem beszélhetnek arról, mi zajlik a külvilágban. Ha mégis elmondják, akkor büntetést kapnak. A korábban beköltözött VV Gigi tehát nem tudja, hogy a szülei, barátai, rokonai és mindenki láthatta az erőszakos-felnőttfilm jeleneteket.

VV Gigibe a 2007-es Erotika Parádén beleesett Győzike . Az énekes-műsorvezető később azt nyilatkozta, nem volt köztük testi kapcsolat, VV Gigi éppen elég volt ahhoz, hogy a házasságukat egy időre felfüggesszék.

Amennyiben tudomása van arról, hogy bármelyik villalakó meztelenkedett, felnőttfilmet vállalt be, vagy prostitúcióból élt, kérjük írjon a velvet@mail.velvet.hu e-mail címre.