horoszkóp

Az ehető tanga vagy a síkosító a fontosabb az ágyban?

tt
2010.12.10. 20:32

Vibrátor vagy péniszgyűrű, szemtakaró vagy síkosító a fontosabb az ágyban? Nyereményjátékot indítunk, mostantól december 15-ig szavazhat egytől tízes skálán, melyik segédeszközt vinné az ágyba az olvasó. Minél nagyobb pontszámot ad, annál inkább kívánatos az eszköz. Ráadásul a komplett örömcsomagot meg is nyerheti, ha regisztrál és szavaz. Ne aggódjon, a nyertes nevét, emailcímét nem hozzuk nyilvánosságra. A játék támogatója az ErotikaPláza.hu.

A szavazásnak vége

Regisztrációval és szavazással nyerhető meg a vibrátorból, síkosítóból, szemtakaróból, péniszgyűrűből és ehető tangából összeállított csomag.

Bioglide síkosító

Csökkenti a súrlódást, ezáltal kellemesebbé teszi az együttléteket, az anális szex elengedhetetlen tartozéka, és az erotikus játékszerek csúszóssá tételéhez is ideális a síkosító. Vízbázisú összetételének köszönhetően még az érzékeny bőrűek is használhatják, mivel nem irritálja a bőrt.

 
7,36

Ehető tanga férfiaknak

A kalóriatartalmat minden bizonnyal nem véletlenül nem tüntetik fel a cukorkákból fűzött férfi tanga termékleírásban, de a szex úgyis fogyaszt. Az ehető szextermék 210 grammot nyom, sajnos arról sincs ismertető, hogy csak a szájban olvad-e.

 
3,60

Leopárdmintás szemtakaró

A kívül leopárdmintás, belül fekete, bársonyos szemtakaró természetesen nem az esti alvásokhoz lett kitalálva. Semmit a szemnek, mindent a kéznek – ha az egyáltalán szabadon van hagyva, én nem kattan rajta a plüss bilincs.

 
4,40

Testszínű vibrátor

Az igazi péniszre hasonlító valósághű vibrátorok futurisztikus társaikkal szemben továbbra is töretlenül népszerűek. A 16,5 centis bőrhatású vibrátor vízálló, így bátran használható zuhanyzás közben is. Rezgéserőssége pár mozdulattal állítható, és ugyan behatolásra tervezték, kiválóan alkalmas a szeméremajkak és a csikló masszírozására is. A női hisztéria legjobb gyógyszere.

 
7,08

Vibrációs péniszgyűrű

A férfiak leggyakrabban azért használnak péniszgyűrűt, hogy fokozzák a merevedésüket szex közben. A Toy Joy terméke nemcsak nekik ajánlott, a klitorisz izgatóval ellátott segédeszköz közös örömöket biztosít. A legtöbb péniszgyűrűvel szemben ez a fajta nem egyszer használatos, az elemek cserélhetőek.

 
7,88