A világító óvszer behatolás közben a nőnek is izgató látvány, többek közt ez is kiderül abból a blogból, amit a matek szakra járó amerikai diák pár ír. Elhatározták, hogy tizenegy márka majdnem negyven óvszerét tesztelik természetesen szex közben, és tapasztalatukat közzéteszik az interneten.

A szobában hagyott foszforeszkáló koton három hétig is képes világítani, és nagyon izgató szex közben a világító behatolást látni. A vegán óvszer majdnem két perc alatt töltődik fel tizenhét liter vízzel, a hatvankilences póz pedig csak akkor jó, ha a nő van felül. Ehhez hasonló kísérleteket és tapasztalatokat tesz közzé egy amerikai pár a tudomány és a szerelem nevében saját blogjukon.

Matekos diákok kísérleteznek a szexben

Veronica és Tom, diákok a Massachusetts-i technológiai intézetnél, és amikor egymásba szerettek, elhatározták, megosztják közös élményeiket a közönséggel. Diákként a matematika és a tudományok területén kísérleteznek, magánéletükben pedig szexuális tanácsadást tartanak. Saját élményeken alapuló koton és sikosító kísérletekről számolnak be blogjukban. A pár célul tűzte ki, hogy tizenegy márka majdnem negyven óvszerét és a legtöbb féle sikosító gélt tesztelik háromféle szempont szerint: víz teszt, hot dog teszt, szex teszt. Nem csak azt vizsgálják, lyukas-e valahol a koton, mennyire kényelmes vagy mennyi vízzel telik meg. Azt is megosztják, hogy a lánynak milyen érzés magába fogadni a különböző anyagú, olykor exkluzív kotonokat.

A világító óvszer használat közben a nőnek is izgató látvány

Az egyik ilyen teszt során derült ki az is, hogy a vékony foszforeszkáló réteggel ellátott koton ugyanolyan vékony, akárcsak a többi. A foszfor rétegnek köszönhetően teljesen besötétített szobában három héten keresztül világít az óvszer éjszaka, és mint ahogy írják, mindketten élvezettel használták. A kísérletező kedvű pár csak viccből próbálta ki a világító kotont, végül mindketten megszerették. “Ez az óvszer olyan, akárcsak a többi nagy méretű koton. A legjobb az volt, ahogyan a sötétben világított. Veronica szerette nézni, ahogy beléhatolok a foszforeszkáló óvszerrel a sötétben. Gondoljatok csak bele, a sötétben csak annyit láttunk, ahogy a világító péniszemmel beléhatolok. Nagyon izgató volt” – írja Tom a blogban.

69 szexpóz a fiú és a lány szemszögéből

A pár szinte gyermekien naívnak is mondható amiatt, hogy közös kalandjuk során úgy írnak a pózokról, úgy tesztelik az óvszereket és síkosítókat, mintha soha nem tapasztalták volna. Ez részben igaz is, ugyanis mindketten szűzen ismerkedtek meg egymással a neten. A blog különlegességét pont ez adja, olvashatjuk, mekkora izgalommal élték meg a hátsó kanál pózt, miért jó, ha felül van a nő, és miért nem vált be nekik a hatvankilenc. “Látod ezt a pozíciót? Először is, Veronica alacsonyabb nálam, kielégítés közben összetöröm a hátamat. Másodszor Veronica és én szeretjük egymás arcát nézni szex közben, a 69 pózban nem látjuk egymást. Igazi vesztes pozíció, egyikünknek sem jó.” Később egy olvasói kommentben érkezett tanács miatt még egyszer kipróbálták a pózt, és bejött nekik, de csak úgy, hogy a lány volt felül.

Szex kérdezz-felelek

A szexpózok kipróbálása mellett a pár mindkét tagja időt szakít arra is, hogy olvasóiknak válaszoljanak, a blogban egyszerűen fel lehet tenni nekik bármilyen kérdést. Akad olyan olvasó, akit az érdekel, mitől lehet vegán egy óvszer, van aki arra kíváncsi, melyik pózt tanácsolja a pár az autó szexekhez.