Az amerikai Nicki Blue január 15-én szabadul meg a szűzhártyájától, az akciót szervező weboldalon három pornós közül lehet választani, kivel veszítse el az análkirálynő a szüzességét. Az alkalomhoz szűzhártya-kamerát is terveznek.

Ezen a hétvégén, január 15-én veszíti el szüzességét Nicki Blue pornószínésznő, pontosabban most lesz élete első hüvelyi behatolása.

Nicki Blue eddig csak análba és orálba fogadta

Lehet valaki pornós szüzen is, Nikki Blue elmondása szerint eddig análba és szájba tolta a szexet. “Déli lány vagyok és arra neveltek, hogy szüzen menjek férjhez. Rengeteg análjátékot csináltam, és imádom az orált is. Ezzel a kettővel tettem boldoggá a pasijaimat” – nyilatkozta a pornós, aki szereti magát facsipeszekkel telerakni, és análba vibrizni. (+18)

Szűzhártya-kamera és kötözés is lesz

A Kink.com (BDSM) oldalon – csak erős idegezetűeknek ajánlott – a kíváncsi nézők döntenek arról, kivel veszítse el szüzességét a 21 éves pornós: három pornószínész közül lehet választani. A Kink. com oldal már meg is tervezte a jelenetet. A szüzesség elvesztéséhez külön ceremóniát képzelnek el, Nicki Blue szorosan össze lesz kötözve, és mindhárom férfi jelen lesz. Egyikük – akikre a legtöbben szavaznak majd – átszakítja a 21 éves SM pornós szűzhártyáját. Az aktusról annyira közeli képet terveznek, hogy szóba került az alkalomhoz illő szűzhártya-kamera. A pornográf reality műfaj hazánkban is ismert, 2003-ban Csókolomcsókolom  Anettka szervezte meg, hogy barátnője, a leszbikus szűz Napsugár élő adásban veszítse el a szüzességét. Az eseményt nem közvetítették szűzhártya kamerával, ez tény, de ahhoz épp elég volt, hogy megbüntessék a Budapest TV-t. Hogy Napsugár miért tartogatta a szüzességét, nem tudni, ahogy az sem ismeretes biztosan, milyen alternatív módon élte addig a szexuális életét.

Az alternatív szexualitással megtartható a szüzesség

A BDSM kultúra kedvelői az alternatív szexuális örömökben lelik meg a gyönyört. A  klasszikus hüvelybe való behatolás ritka a szado-mazo játékokban. A feministáknak ez a bajuk a pornós szüzességének elvesztésével. Szerintük a Kink.com oldal ezzel az akcióval azt hirdeti, a szűzhártya csak egy húscafat, a szüzesség elvesztéséhez pedig nem kell az érzelmi-pszichikai mélység.

Ha valakit érdekel az eddig análban és orálban játszadozó Nicki Blue szüzességének elvesztése, megnézheti a Kink.com weboldalán élőben – természetesen pénzért. A keresőbe beírva pedig kiderül, nemcsak az amerikai pornós dolgozik ezen a néven, egy magyar lány is Nicki Blue-ként vált sikeressé a pornó szakmában.