Összegyűjtöttük, hogy pillanatnyilag milyen szerelmi szálak szövődtek a Való Világ villában, ön pedig szavazzon arra a párosra, akiket a legszívesebben látna a kamerák előtt szexelni! 5 pontot adjon a legszimpatikusabbaknak, 1-et pedig azoknak, akik aktusa helyett inkább mondjuk Geronazzo Mária dalát nézné meg. Százszor.

1. Gigi és Jerzy

A villa Tesvérpárjának lány tagja és a Szépfiú között már első pillanattól kezdve forrt a levegő, de elég hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy először smároljanak. Aztán telt, múlt az idő, de a szerelmespár csak nem akart a kamerák előtt hancúrozni, így a csatorna gondolt egyet, és Gigi születésnapját ürügyként felhasználva egy luxusszállodába vitték őket, hátha. Hogy pontosan mi történt aznap éjjel, azt csak az érintettek tudják, egyedül a lány nyögdécselése engedte a nézőt arra következtetni, hogy nem maradt szárazon. Jerzy később azt suttogta Olivérnek, hogy minden megvolt, „all everything”, ám Gigi egyértelműen állította a csajoknak, hogy szex konkrétan nem történt köztük. Később a lány kattant a Szépfiúra: eltervezte, hogy átszexelik az egész napot, ám a melegpornós srác beijedt és nem merte megdugni Gigit.

2. Szandika és Alekosz

A Plasztikcica már a beszavazása alkalmával egyből erotikus táncot lejtett Alekosznak- ezt a szokását megtartotta és azóta is űzi. Az Okostojást mindig, minden körülmények között és minden csaj visszautasítja, ám Szandikának nagy szíve van, többször is engedett Alekosznak: először csak csókolózott vele, majd egy együtt töltött éjszaka alkalmával a görög puncivitéz odáig merészkedett, hogy dugást imitálhatott rajta. Legutóbb a Silent Disco alatt estek egymásnak.

3. Éva és Alekosz

Bár Alekoszt testileg mindeddig csak Szandika fixálta, az Okostojás lelkét Törtető Éva érintette meg. Ennek az érzelemnek köszönhető a híressé vált Alekosz monológ is, ami akkora sikert aratott, hogy több tucatnyi paródia készült belőle. Éva viszont "csak" lelki társként gondol Alekoszra, ezért totál kiakadt, amikor a görög puncivitéz egy játék keretén belül a kelleténél jobban belelendült a szex imitálásába. A lány bőgve féltette a kinti kapcsolatát - nem is véletlenül, hiszen a pasija ha tehetné, már a kezdetektől szétverte volna a "perverz, aberrált" Alekosz fejét.

4. Anikó és Alekosz

Az egyik kiválasztáson Alekosz még azt nyilatkozta, a villa Rosszkislánya áll tőle a legtávolabb, ám a tanulóhetet lezáró gólyabálon levelezgetésük szerelmi vallomásba csapott át. "Én nem tudok úgy érezni iránta, mint ahogyan ő irántam, ha ez igaz. De nem hinném, hogy igaz, mert ez ilyen ötperces fellángolás nála mindig" - mondta később Anikó Olivérnek cigizés közben.

5. Anikó és Olivér

A villa Rosszkislánya legelőször Bécibe volt szerelmes, majd Király L. Viktor miatt szakadt meg a szíve. Az utóbbi két hétben viszont szinte csak Olivér társaságában látni. A Rosszfiú nem bírt ellenállni a zuhanyzó lánynak és megmosta a hátát, majd a melltartóját is megpróbálta "viccből" lerángatni róla. Szandika már ekkor figyelmeztette Olivért, hogy túl messzire megy, meg hogy mit fog szólni ehhez a Rosszfiú barátnője, Enikő. Olivér akkor egy kicsit megzakkant, de csak egy kis alkohol kellett neki a gólyabálon ahhoz, hogy kiprovokálja Anikóból a vallomást, miszerint a lány megőrül érte. A puncimágnesnek ez sem volt elég, másnap mégegyszer tudomására hozta Anikónak, hogy gyönyörű nőnek találja, meg hogy izgul rá, de neki ott van Enikő. A Rosszkislány mindezek után Szandikának vallotta be, hogy az első pillanattól kezdve szerelmes Olivérbe, de tiszteletben tartotta a barátnőjét.

6. Szandika és Olivér

Minél jobban közeledett egymáshoz Anikó és Olivér, annál jobban kikészült Szandika. A villa Plasztikcicája bevallotta, hogy 100-ból 3-szor már nézett úgy a Rosszfiúra, mint férfira, ám a későbbiekben kiderült, ezek a pillanatok egyre jobban közelítenek a 100-hoz. “Azt akarom, hogy csak velem beszélgess, megölnélek mind a kettőtöket. Ha legközelebb a kiválasztáson azt mondod, hogy Anikó áll hozzád legközelebb, úgy eltöröm az orrnyergedet, hogy plasztikáznod kéne” - vallotta be a gólyabálon Olivérnek, akit úgy tűnik, nem hatottak meg a szavak, és az sem, hogy Szandika féltékenységből Alekosszal és Évával is csókolózott az este folyamán.

7. Szandika és Éva

Szandika és Éva története ott kezdődött, amikor Olivér visszatérésének örömére mindenki lerészegedett. A lányok a hálószobában üveges játékot játszottak, aminek az lett az eredménye, hogy szinte mindenki csókolózottt mindenkivel, sőt, Szandika Éva mellbimbóját is megnyalogatta. A punciszájú lány legutóbb a gólyabálon fanyalodott ismét Évára, miután Olivér inkább Anikóval vonult félre beszélgetni.