Három év modellkedés után felhagy a vetkőzéssel a Playboy márciusi címlaplánya. Sásdi Vivien mostantól nem a testéből, hanem a tudásából akar profitálni. A modellről azt terjesztik, hogy prostituáltként dolgozott Amerikában, ennek ellenére nem tesz feljelentést. Mint mondta, megszokta már a támadásokat, és egyébként sem akar mindenkinek megfelelni.

Saját bevallása szerint a Playboy az utolsó magazin, amiben meztelenül pózol Sásdi Vivien. A modell ugyanis úgy döntött, maga mögött hagyja az elmúlt három évet amit a szakmában töltött, és inkább hosszú távú terveire koncentrál: szeretné megszerezni a diplomát a Közgazdaságtudományi Egyetemen, illetve egy francia tervezésű kígyó- és krokodilbőr cipőkollekció értékesítésével akar foglalkozni.

„Három éve fedeztek fel egy portfólió-fotózáson, de mivel alacsony vagyok, nem maradt a divatvilágban túl sok lehetőségem, mint ledobálni a ruháimat” – mesélte a Velvetnek Sásdi, aki olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Wild és az FHM, sőt még a Totalcar is. A modell bevallotta, hogy mellei nem eredetiek, hanem plasztikai sebész által alkottak, és itt még nem kerül pont a változtatások végére, az orrát is szeretné megcsináltatni. „Nem okoz kisebbségi komplexust, egyszerűen csak nem vagyok elégedett vele, és a tökéletességre törekszem. Ettől függetlenül nem szeretnék a tipikus műnő lenni, a természetes, illetve a természetesnek tűnő szépség híve vagyok.”

Sásdi elmondta, hogy az ágyban szereti a hármas felállást, vagyis szívesen osztja meg a pasiját egy másik nővel. „Nem vagyok biszexuális, csak a buli kedvéért megyek bele ilyenekbe, illetve, hogy a páromnak örömöt okozzak vele. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy én folyamatosan gruppenezek, de ha úgy adódik, benne vagyok abban is.” A modell hozzátette, legutóbb talán gyerekkorában volt szerelmes, egy ideje szingli, és nem kedveli a futó kalandokat.

A playmate nevére rákeresve egyébként az interneten érdekes dologra bukkanhatunk, az excsajok.net-en Sásdi Vivien állítólagos volt pasija teregeti ki a szennyest, nem is akármilyen sztorival előállva: „Találkozgattunk, "jártunk" (szopni nem tud, dugni viszont nagyon lehet...bár elég karótnyelt). Semmi érdekes nincsen a hölgyben, csupán annyi h részletre csináltatta meg a szilikoncicijét... Aztán bejelentette, hogy kimegy modellkedni az USA-ba...néhány hétig nem tudunk találkozni. Hazajött, megmutatta a képeit amiket ferrarik és luxusjachtok mellett pózol... Itt már kezdtem sejteni, hogy lehet hogy nem modellnek ment ki a 160 cm-es magasságával...Hát kiderült hogy VIvien örömlány volt kint bizony, azóta vett egy C3-as Citroent, gondolom kifizette a cickoját, és hostessként dolgozik...Néha felhív amikor be van baszva, de Én az amerikai út óta offoltam az életemből, ki tudja a pénzen kívül még mit hozott haza....” – írta róla az ismeretlen, akiről Sásdi nem tudja elképzelni, hogy valóban az egyik exbarátja.

„Nagyon jól ismerem őket, jóban vagyunk, tudom, hogy soha nem szúrnának hátba. Az viszont biztos, hogy aki ezt írta rólam, az valóban az egyik ismerősöm, hiszen hitelesíti a sztorit. Nem teszek feljelentést, már ezek a dolgok sem tudnak érdekelni, megszoktam a kritikákat. Volt időszak, amikor bántam ezt az egészet, de úgy gondolom, nem tartanék ott, ahol tartok, ha más döntéseket hoztam volna. És nem akarok mindenkinek megfelelni” – reagált Sásdi.