Az amerikai Northwestern Egyetem diákjai speciális előadáson vettek részt, végignézték, ahogy egy nőt házi dugógéppel elégített ki élőben a vőlegénye az iskola pulpitusán.

Élő szexshow-t láthattak a diákok az amerikai Northwestern Egyetemen a szexről szóló órán, amikor egy ütvefúróra szerelt vibrátorral elégítettek ki egy nőt – jelent meg a Dailymailben. A chicagói egyetemen a múlt héten történt az eset, hogy száz diák nézte végig a pszichológia professzor, John Michael Bailey által szervezett speciális bemutatót. Az előadásra a diákok szabad akaratukból mehettek a tanórák után.

Nem hitték el, hogy ettől lehet orgazmus

Az előadáson levetítettek egy dugógépes fétispornó filmet a diákoknak, akik nem hitték el, hogy a filmen látott szerkezettől valóban orgazmusa volt a nőnek. A meghívott pár így azt gondolta, élőben is megmutatja, hogyan leli örömét a nő egy dugógépben. Az exhibicinosta pár, Jim Marcus és menyasszonya, Faith Kroll később azt nyilatkozta a Chicago Tribune-nak élvezik, ha nézik őket szex közben, és amit tettek, jó eszköz lehet a szexuális nevelésre.

A pszichológia professzor védekezésül elmondta, az előadás során többször is figyelmeztették a diákokat, mit fognak látni, és fenntartották a szabad távozás lehetőségét. Természetesen senki nem ment el, legalábbis a teremből.

100 ember előtt elégítette ki ütvefúróval a menyasszonyát

Az orgazmust demonstrálandó a pár nőtagja, Faith Kroll felment a pulpitusra, vőlegénye pedig - miután megkérdezte a diákoktól, készen állnak-e az élő szex show-ra -, levetkőztette, és a száz diák szeme láttára az ütvefúróra szerelt dildóval elégítette ki partnernőjét, akinek ez orgazmust is okozott. "Nagyon boldog voltam, tetszett a dolog. Exhibiconista vagyok, élvezem a figyelmet, szeretem ha néznek" – nyilatkozta az ütvefúróval kielégített menyasszony. Az exhibicionista pár azt is elmondta, nem tervezték, hogy élőben szexelnek, de ez tűnt célszerűnek, miután a videofilm levetítése nem hozta meg a várt eredményt a diákoknak.

Az előadást szervező pszichológus megvédte a speciális pedagógiai módszert. “Hasznos példákat és fogalmakat tanultak meg a diákok az előadás során egy igazi pártól, akik jegyben járnak" – mondta Bailey professzor a magazinnak, aki a bemutatót "elég értékesnek" tartotta.

A nő a Facebookon köszönte meg az élményt

A diákok persze a Facebookra is kiírták, amit láttak. “Ez volt az első live szexshow amit a Northwestern Egyetemen láttam. A diákok tényleg tágra nyílt szemmel nézték” – írta az egyik szemtanú. “Fantasztikus volt és mindenkinek köszönöm, aki eljött” – válaszolta erre az exhibicionista Kroll, ugyancsak a Facebookon.

A Northwestern Egyetem vezetője, Morton Schapiro elmondta a Chicago Tribune-nak, szégyelli magát és csalódott a történtek miatt. “Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez volt a megfelelő, hogy erre szükség volt, vagy hogy összhangban lenne az egyetem missziójával" – nyilatkozta az egyetem vezetője. Hozzátette, vizsgálatot indít az ügyben, tisztázni szeretné, mi is a megfelelő pedagógiai módszer.