Irodai időelcseszésben verhetletlenek az ingyenes, netes játékok. Összeszedtük azokat, amik a legjobb agyirtók a szex témájában.

Alienes szexjáték

Az Alienes játék lényege, hogy ha átjutnak a kis zöld alienek a meztelenül fekvő nőt őrző kutyákon, akkor meg tudják dugni - akár többen is. Az alieneket ki lehet lőni, kis piros céltábla van a fejükön, a kutyákat pedig arrébb lehet tenni. Érdemes arra játszani, hogy legalább három alien elérjen a nőig és elbabráljanak vele, de az állandó kutyaugatás miatt amúgy is hamarabb befejezi az ember, mint először gondolná.

Fantom Pénisz 2.

A Star Wars kultikus szereplőit felsorakoztató Fantom Pénisz játékban még ott is fallikus szimbólum van, ahol soha nem várná az ember. A feldobott gombok mögött nem tudni, mi van, egy dolog borítékolható, hogy szex biztosan lesz. Meglepően cselekménydús történet köré ágyazták a hardcore jeleneteket, például a mindig meztelen Leia hercegnő Viagrát visz a kispöcsű, hatalmas falloszon ülő Darth Vadernek, akinek ettől végre feláll és megdugja a hercegnőt. A Click Bar ablak nyomogatásával a játékos irányítja a behatolást, és persze a várva várt élvezés sem marad el.

Óvszeres játék

A családtervezés fontosságára intő játék főszereplője a szőrtelen farok, akinek a space gomb segítségével kell kilőnie a spermáját úgy, hogy beletaláljon a folyamatosan érkező óvszerekbe. Ha ez nem sikerül, akkor gyűlnek a gyerekek, akik időről időre be is lógnak a játékba.

Pénisz tenisz

A klasszikus teniszes videójáték korhatáros változata azért kapta a pénisz tenisz nevet, mert dildók ütögetik a labdát. A gép ellen kell játszani, a játékos a minidildót az egér segítségével mozgathatja. Az állandóan változó háttérben puncit, bugyit, mellet és a mindezekhez tartozó szőke nőt látni magazinos pózokban, és bevalljuk, tényleg sikerül elterelnie a figyelmet.

BDSM kastély

A kastély négy szobájában mazochista nőket kell kielégíteni, a kellékeket az egérrel kell rá- vagy beletenni a csajokba. Így kerülhet szájpecek az arcukra, vagy épp többféle dildó a hüvelyükbe (persze ugyanígy ki is lehet venni belőlük). Van dugógépes szoba, polipszexes, akad olyan is, ahol két latexes nő várja, hogy kínozzák. Pontszámra megy a játék, amit elég hamar meg lehet unni, ha az ember megszokja a grafikát.

Inszeminátor alien

A kis zöld izé azért érkezik a Földre, hogy minél több nőt megtermékenyítsen. Nincs könnyű dolga, a városba érkezve például nincs elég pénze kurvázni, a stewardessek is elutasítják, az egyetemista csajok pedig túl cukinak tartják, és csak barátkozni szeretnének vele. Ha elég kitartóak vagyunk, azért sikerül egy-egy nőt hazavinni és megtermékenyíteni. Ha a kis zöld bigyó elfárad az akcóizásban, érdemes megnyomni a "home sweet home" gombot, ahol még teli hűtőt is találni, persze pénzes kajával felpakolva. A játék főleg a pénzre épül – lehet parfümöt és virágot venni a nőknek a szexért, akárcsak az életben –, de az ingyenes verzióban is elég jól el lehet szórakozni.

Az interneten az ingyenes szexjátékok után kutatva rengeteg hentai játékba is bele lehet funti. Ezek többsége a játék örömét mellőzi, és csak arról szól, hogy a szemmel láthatóan félénk lányokat egy vagy több kéz esetleg egy farok simogatja, ráévez, a játékos minimális bevatkozásával.