Magyarországon, Kolumbiában és Venezuelában találkoznak a nagy péniszek a nagy mellekkel – többek közt ez derül ki azokból a térképekből, amelyek a napokban kezdtek el különböző online fórumokon pörögni.

Egy online térképszerkesztő oldalakon bukkant fel két, egymástól független statisztika alapján készült, színes-szagos ábra: az egyik a világ lakóinak péniszméretét, a másik pedig a mellméreteket vizsgálja meg. Előbbi kutatás adatai innen származnak, amely, bár egy elég rusnya weboldal, meglehetősen szépen felépített statisztikai háttérrel járul hozzá a szavahihető imázs megteremtéséhez. A cicis statisztikáról nem tudni, honnan érkezett – a térkép készítői nem írják. Amennyiben ennek ellenére elfogadjuk az adatok hitelességét, akkor be kell látnunk: a tősgyökeresek körében Magyarországon, Kolumbiában és Venezuelában találkoznak a nagy péniszek a nagy mellekkel.

A férfiadatokról beszámoló ábra értelmében aki nagy fallosszal szeretne közelebbi kontaktusba kerülni, az ne Kínában, Indiában, Indonéziában vagy Thaiföldön ismerkedjen. Ehelyett irány Ecuador, Bolívia, Kolumbia, Venezuela – esetleg, ha Afrika szimpatikusabb, Szudán, Kamerun, Kongó, Benin, Ghána. Vagy Magyarország. Igen. Büszkék lehetünk, már csak azért is, mert magasan verjük a körülöttünk élő népek farkát a 16,1-17,93 centi közötti értékeinkkel. A szlovákoknak és a szlovéneknek csak 14,88-16,1 centi jutott, az osztrákoknak, horvátoknak, ukránoknak és szerbeknek 13,48-14,88, míg a románok kénytelenek 11,67-13,48 centivel beérni.

Az is kiderül, egész Európában a román, orosz és ír férfiak pénisze a legkisebb, az afrikai adatokból pedig – bár borzasztóan hiányosak – az világlik ki, hogy az etióp férfiaknak van a legkevesebb takargatnivalójuk. Dél-Amerika Argentínán és Chilén röhög, Közép-Amerika Salvadoron, az Egyesült Államok saját magán.

Cicik, cicik, cicik

Amit az oroszok elvesztenek kukifronton, azt megnyerik a cicin: átlaguk meghaladja a D-kosarat. Ugyanilyen átlagolt eredményekkel büszkélkedhetnek a skandináv államok - és más senki.

D-kosaras átlag azonban sokfelé van, így nálunk is, csakúgy, mint Németországban, Dániában Ausztriában, Hollandiában, Csehországban, Svájcban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában és Izlandon. Dél-Amerika átlagát Paraguay, Ecuador és Francia Guyana húzza le, és meglepő módon Mexikóban is A-kosár az átlag – csakúgy, mint Grönlandon. A kazah, türkmén üzbég és indiai cicik is kicsik, a szomszédos Nepálban azonban már B-kosaras melltartót hord a többség.

És akinek ez nem elég, további okfejtésekbe bocsátkozhat egy harmadik ábra segítségével, amely az egyes országok lakóinak péniszméretét és intelligenciahányadosát veti össze. Érdekes, hogy vannak olyan régiók, ahol előbb mérték le a lakosság pénisz-átlagát, mint az intelligenciáját (Grönland), de van, ahol pont fordítva történt (Madagaszkár).

A továbbiakban a harmadik térképről már csak annyit emelnénk ki, hogy magyarnak lenni jó, hiszen magas az IQ-nk, és, mint az eddigiekből is kiderült, nagy a péniszünk és a mellünk. Ezzel sokkal menőbbek vagyunk a régiónkban, mint bárki más.