A Villa melegpornós párja zsinórban harmadszor alakít a kiválasztás előtti napon, de a kihívás és párbaj dátumának környékén is ráerősítenek a pozíciójukra. Ön szerint véletlen az egybeesés? Vagy Gigi és Jerzy direkt csinálják, hogy tovább bennmaradjanak? Esetleg a szerkesztők vágják össze szándékosan így az összefoglalókat és valójában sokkal többet esnek egymásnak?

Igen, még mindig Gigi és Jerzy szexjelenetén csámcsogunk, ha Önt ez kiakasztja, ajánljuk a randiblogot vagy a trend rovatot. Itt a Való Világ Álpompárjának szexuális életéről lesz szó.

A Villa melegpornósai harmadszor estek egymásnak a legutóbbi kiválasztás előtt, rendszerint eltakarva magukat lepedővel vagy a paplannal. A téma több kérdést is felvet, egyrészt azt, vajon csak azért csinálják, hogy minél tovább bennmaradjanak? Vagy rendszeresen szexelnek, és a szerkesztők vágják így meg az összefoglalókat? Esetleg azért dugnak a kiválasztás előtti napokon, mert félő, hogy valamelyiküket kiválasztják és minden lehetőséget meg akarnak ragadni a szexhez? Szavazzon!

Gombi és Alekosz párbaja előtt éltek a kameramentes órával

VV Gigi és VV Jerzy közvetlenül VV Gombi párbaja előtt éltek a kameramentes órával. Ez adhat okot arra a feltételezésre, miszerint a szerkesztők direkt így alakították a Való Világ 4 eseményeit, ezzel megadva a népnek a várva várt szexet, amiről már mindenki letett a luxusszállodában történtek után. Hogy pontosan mi történt a kameramentes időszakban, nem tudni, a játékosok is csak találgattak. Alekosz nem látott VV Gigin szexnyomokat, de VV Gombi szerint szexeltek, látta a szemükben.

Szandika kiválasztása előtt a paplan alatt szexeltek

Március 6-án választották ki a játékosok Szandikát, aki végül ki is esett a hetedik párbajon. A Villa párja a kiválasztás előtt három nappal, március 3-án fedezte fel egymás testét. Ez volt az a jelenet, amikor Jerzy kifejtette, bélproblémái vannak. Később, a kiválasztás után is egymásnak estek a paplan alatt március 8-án, másnap hívta ki a csókos szájú lány VV Bécit párbajozni.

Éva kiválasztása előtt pedig állva, hátulról csinálták lepedővel takarva

Három hét telt el a legutóbbi kiválasztás óta, ez idő alatt semmi szexet nem produkált VV Gigi és VV Jerzy – legalábbis nem tudni erről. Kócos Éva szombati kiválasztása előtti napján viszont megint csak alakított Gigi és Jerzy, ekkor a nyugiszoba egyik sarkában, állva, hátulról szexeltek. A kócbabát sem kell félteni, ő csöcsvillantással, leszbizéssel és Alekosz állandó húzásával próbál minél tovább bentmaradni a Villában.

Ön szerint direkt vagy véletlen az egybeesés?

Nehéz nem összefüggést látni a most már zsinórban a harmadik hasonló esetnél, ha nem tévedünk, még a kihívás és a párbaj környékén ismét tele lesz az internet kettejük újabb jelenetével.