Puncimedál és dugópárna a kézműves boltból

2011.03.30. 17:44 Módosítva: 2011.03.30. 18:09
Amikor a saját készítésű ajándékok világát ravaszul befonja a szexualitás, abból olyan dolgok lesznek, mint a nemezelt puncimedál, a dugópárna és a péniszpisztoly. Önnek kéne bármelyik?

Egy Helen Killer néven publikáló blogger abban leli örömét, hogy az Etsy webshopban talált bizarr, nevetséges vagy túlárazott tárgyakat közzéteszi saját oldalán, a Regretsyn. Leleteiből kiszemléztük az elsődleges nemi jellegektől ihletett példányokat. Elfogadná valamelyiket?

Zöld puncis nyaklánc

01

E bizarr terméket készítője rózsafüzérként hirdeti, feltehetőleg azért, mert fogalma sincs, milyen célra is szolgál egy rózsafüzér. Illetve valami elképzelése csak lehet, mert a termék leírásában spirituális élményekről, meditációról, a szív kínjainak enyhüléséről hadovál. Állítólag nyakláncként nagyon szép az esése, és különleges kövekből, gyöngyökből készült.

a

Puncitrófea

02

Az innen még mindig megrendelhető termék ismeretlen célokat szolgál, de legalább csúnya. A vöröstölgy-színűre festett fenyődeszkán létrehozott műpunci színét alkotója csokoládéként jellemezte, de azt nem részletezte, milyen használatra szánja. Valószínűleg sok nőt ágyba vivő barátunknak kedveskedhetünk vele.

 

Dugópárna

03

Egy elképesztően diszkrét szexuális segédeszköz: íme, a puncis párna, amelyet készítője csak „a férfi legjobb barátjaként” emleget. A 48x48 centis méretű párna javarészt pamutból készült, és egy átlagos sörösdoboz is belefér, hát még más. Használat után – ez egyébként óvszerben lehet praktikus – kevésbé finnyásak díszpárnaként használhatják a másik felére fordítva, kanapéra nem tennénk.

 

Nemezelt puncimedál

04

Tekintve, hogy a nőiesség ősasszonyi megélését támogató hölgyek halmaza hazánkban erős átfedésben van a nemezelés, és más kézműves technikák iránt rajongó nők halmazával, már-már csoda, hogy nálunk még nincs ilyen. (Ha van, írja meg kommentben, legyen szíves!) Önnek kéne a száz százalékban gyapjúból készült puncimedál? Milyen alkalomból hordaná?

 

Sajátpunci-medál

05

Akinek a fenti példánnyal az volt a baja, hogy nem elég életszerű, vagy éppen az anyagát kifogásolta, annak íme a megoldás: a készítő a saját vulvánkról készült fotó alapján, egyedileg formázza meg, sajnos nem írja, hogy miből. A nőiességükre büszke hölgyek kedvelt viselete lehet, vagy a távollétet enyhítő sajátos szuvenír kedvesünknek. Esetleg szakítós ajándék.

 

Melegpornóablak

06

És végre egy tárgy a péniszek rajongóinak is: az itt megrendelhető festett üvegablak két férfi testi szerelmét jeleníti meg egy narancssárga sezlonyon. Készítője barátoknak, kedvenc melegkocsmánk tulajának ajánlja ajándékul. Kérésre mind a résztvevők bőrszíne, mind a kerevet árnyalata módosítható. Sőt, ha van érdeklődés, más jeleneteket is megfest.

 

Farokpinata

07

A pinata-mulatság lényege, hogy egy papírmasé-formát teleraknak édességekkel, majd ráuszítanak sok-sok gyereket, akik addig verik botokkal, amíg ki nem ömlik belőle a cukorka, csoki, miegymás. Ebből valószínűleg teljesen más. Készítője leánybúcsúra ajánlja, kérésre más színű és alakú példány előállítását is vállalja, csak három héttel előbb kell szólni. Szólna?

 

Faszfűszertartó

08

A pénisz formájú só-és borsszóró se nem szép, se nem tartós, készítője is csak azzal biztat: nagyon vintage darab, és tök cuki. Családi ebédek, lánykérés vagy első randi alkalmából nem biztos, hogy az asztalra tennénk, de egy leánybúcsún lehet, hogy vicces lenne ebből ízesíteni a sótlan körömpörköltet, borstalan káposztás cvekedlit.

 

Pöcspárna

09

A puncipárna női párja a farokpárna. A 100% akrilból kötött, fene se tudja, hogy szebb, vagy hasznosabb terméket kérésre bármilyen színben elkészíti az alkotó. Aki amúgy valószínűleg maga is tisztában van azzal, hogy különösebben nincs értelme a kötött kukiknak, mert a termékleírásban szinte semmi támpontot nem ad ahhoz, hogy és ezt így hogy.

 

Péniszpisztoly

10

Fából, kézzel faragja a serény mesterember a péniszpisztolyt. Azt írja róla: egy konceptuális szobor, potenciális funkcionalitással. A lényeg, hogy lehet vele huncutkodni, de az ébenfából faragott királyfi mégiscsak művészet. Állítólag mind a pisztoly, mind a pénisz része a tökéletességig élethű, már amennyiben valakinek fából van a farka.

 

Szivárványos puncigyűrű

11

Sajnos mire értesültünk létezéséről, a szivárványos puncigyűrűt már nem árulták az Etsy-n, csak a Regretsyn futottunk bele. A készítő egyébként a melegházasságok megünnepléséhez alkalmas eszköznek vélte a terméket, amely garantálja, hogy diszkréten, mégis egyértelműen fejezi ki szexualitásunkat. Ön szerint valóban diszkrét?

 

Dugómaci

12

És még egy árny a múltból, aki már csak a Regretsy emlékezetében él, de nem hagyhattuk ki: ő a dugómaci, aki készítője szerint teljesen élethű puncit visel a hasán. Sajnos ezt már nem ellenőrizhetjük, pedig érdekes lenne, mert az egyik kis képen más állatkák mellett hever egy kanapén. Dugómaci mellett lehetett dugókoala és dugózsiráf is? Sosem derül ki.

 

Melyiknek örülne?

 • 2733
  Ezek beteg állatok
 • 713
  Egyik sem
 • 548
  Dugómaci
 • 464
  Sajátpunci-medál
 • 266
  Dugópárna
 • 188
  Mindegyik
 • 161
  Zöld puncis nyaklánc
 • 105
  Péniszpárna
 • 104
  Melegpornó-ablak
 • 71
  Pénisz-fűszertartó
 • 62
  Pénisz-pinata
 • 57
  Péniszpisztoly
 • 54
  Szivárványos puncigyűrű
 • 26
  Puncitrófea
 • 21
  Nemezelt puncimedál