horoszkóp

Meztelenül házasodott össze egy osztrák pár

tt
2011.04.19. 21:50
A 26 éves Melanie Schachner, és a 31 éves Rene Schachner igazán emlékezetessé tették életük legboldogabb napját: meztelenül házasodtak össze.

A határon túl tőlünk nyugatra, tudjuk, kolbászból van a kerítés. Annyira, hogy még az is lehetséges, hogy valaki egy szál farokban álljon az amúgy tetőtől talpig felöltözött 250 fős násznép előtt, és így mondja ki a boldogító igent.

cuoi nude 2

Az osztrák pár úgy döntött, meztelenre vetkőzve fogadnak egymásnak örök hűséget a család és a barátok előtt. A szertartáshoz pucéran elsétáltak az osztrák feldkircheni anyakönyvi hivatalhoz, hogy kimondják az igent. Melanie, a menyasszony, hagyományosnak mondható fehér fátylat és fehér magassarkút viselt, melleit a menyasszonyi csokorral takarta – legalábbis a róla készült fotókon ez látszik. Vőlegénye nem volt ennyire szégyenlős, ő teljesen meztelenül, fején egy kalappal állt az oltár előtt. Az esküvői képeken azért a cilinderrel fedte el férfiasságát.

Az anyakönyvvezető pirulás és röhögés nélkül végigcsinálta a szertartást. “Nem szégyenkezünk a testünk miatt. Valami egészen egyedi esküvőt terveztünk, és még spóroltunk is a menyasszonyi ruhán és az öltönyön” – nyilatkozta a menyasszony a Daily Mailnek.

cuoi nude 3

Az egész biztos, hogy a meztelenséggel nemcsak maguknak szereztek maradandó emléket, hanem a násznépnek, és leendő gyermekeiknek is.

Bár a pár arra gyúrt, hogy egyedi legyen az esküvőjük, nem ők az elsők a világon, akik meztelenül házasodtak össze. 2009-ben egy ausztrál pár, Ellie Barton és Phil Hendicott is csupaszon mondták ki az igent, sőt, Russell Brand meztelenül akarta elvenni Katy Perryt, aki azért inkább a designer ruhát választotta.