A Való Világ negyedik szériáját szexszel hirdették , ennek ellenére a közel fél év alatt nem láttunk igazi, bevállalós dugást a valóságshowban. Volt viszont takaró alatti maszatolás, leszbicsók, némi ujjazás, meg kétségbeesett erőlködés a csatorna részéről, hogy valakik végre egymásnak essenek. Megpróbáltuk összeszedni a VV4 legjobb szexjeleneteit: adjon 10-est annak, amelyik ön számára a legérdekesebb! Azt, hogy legizgatóbb, le se merjük írni, erotikáról az esetek zömében ugyanis szó sem volt.

1. Szandika és a csajok

Az agyonplasztikázott tököli táncos beköltözésekor azonnal nyomott egy sztriptízt és később sem hazudtolta meg magát: többször gátlástalanul levetkőzött, aktív részese volt egy leszbicsók-partinak majd szenvedélyesen smárolt Évával. Szexjeleneti közül azonban minden bizonnyal az Anikóval folytatott intim viszony a legmenőbb: a vasárnap kieső bajai műkörmös háromszor is megujjazta Szandikát, aki állítólag csak szeretetre vágyott. Az egyik fingerlizés videója felkerült a csatorna honlapjára, sokminden nem látszik, de oda tudjuk képzelni a fürge ujjakat.

2. Nagy közös leszbizés

Valószínűleg annyira elunták magukat és a velük összezárt férfiakat a villa női, hogy egymással kezdtek üvegezni – mert hát szexre mindenkinek szüksége van. Ennek következményeként Anikó Rágógumi Zsófikával smárolt egy jót, Szandika leszopott egy fakanalat, majd megmasszírozta Évát csupasz mellével. Aztán kicsit szopogatta a még versenyben lévő lány mellbimbóját.

A részeg este videója jó szórakozás, nem úgy, mint a csatorna által erőltetett, feladatként kiosztott "csókcsaták". Bár már decemberben is rossz volt nézni az elvileg szexi feladatot, nemrég megint megpróbálkoztak vele: ennek köszönhetően láttuk csókolózni Alekoszt és Évát, bár nem vágytunk rá különösebben.

3. Csak sikerült dugásra bírni Gigit és Jerzyt

Lassan de biztosan összejött a VV4 egyetlen párocskája, Gigi és Jerzy. A csatorna vastagon benne volt, hogy végre egymásra fanyalodtak. Elküldték őket wellnessezni, folyamatosan a nyugi szobában aludtak, de csak célt értek, márciusban a kinti életben egyáltalán nem szégyellős párocska végre komolyan nekiállt szexelni. Igaz, amit ők műveltek a takaró alatt, az semmi ahhoz képest, amit Renátó és Évi vagy Frenki és Szilvi csináltak a korábbi valóságshowkban. Ha azonban az idei szériában Jerzyék bőrcsattogtatása a legfelejthetetlenebb ön szerint, akkor adjon nekik 10-est.

4. Alekosz és Szandika éjszakája majdnem feledésbe merült

A szexkiborg egyetlen nővel tudott a fél év alatt közelebbi viszonyba keveredni és vele is csak egyszer: Szandikával december 23-án aludtak együtt, és akkor volt minden, simogatás, tapizás, farokdörzsölés. Ha Gigiék dugtak a villában, akkor Alekoszékról is elképzelhető, mindenesetre a takaró ugyanúgy mozgott. Szandika készséggel megmasszírozta az S modellt, aki könyörgött, hogy csak a hegyét hadd rakja be. Elvileg Szandika nem engedte, de Alekosz ritmikus mozgása arról árulkodik, valamit mégiscsak berakott valahova. Önöknek hogy tetszik?

5. Olivér bevállalta egyedül

Olivért a többiek rajtakapták, amint maszturbál, de valószínűleg mindenki más is kielégítette önmagát a villában. Alekosz állítólag naponta többször, csak erről éppen nem készült felvétel. Arról sem, ahogy Jerzy kiverte a farkát a Gigivel töltött hoteles randin, de erről legalább szóbeli bizonyíték van (03:50-nél). Olivér farokveréséből mindenesetre nem sok látszik, ennél valószínűleg Márki Zsuzsi műfasz-szopása vagy Alekosz és Éva kierőszakolt csókja is érdekesebb volt a műsorban.

6. Már a versenyzők kinti partnereit is beengedték, csak legyen valami

Talán az volt az RTL Klub legátlátszóbb próbálkozása, amikor bármilyen piros betűs ünnep alkalmából beengedte a villába valamelyik jól kiválasztatott versenyző csaját/pasiját. Béci nője például bent is aludt egyszer a nemrég kiesett villalakóval, mégsem történt semmi, csak némi szolid tapizást láthatott a néző. Éva és pasija még ennyit sem mutattak, bár smárolásuk valamiért 18-as karikát kapott. Ha ön szerint Béciék együtt alvása még Olivér farokverésénél is kevésbé érdekes, adjon neki egyest!