A negyedik nőről derült ki, hogy szexoldalon hirdeti magát, és még őszintén szerelmes is. A Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor Barbarája bárkit mélytorokra kap, ezen kívül pedig rengeteg extra szolgáltatást ígér. barátnője szerint lehet, hogy valaki rosszindulatból töltötte fel a képeket, adatokat. A villában egyébként jelenleg hatból három lánynak van hasonló múltja, de az arány nagyobb lett volna, ha Beatrixot nem vágja ki Alekosz pont amiatt, mert prostituáltként dolgozott.

Brigitta, Magdi és Beatrix után a Szerelem a legfölsőbb szinteken című RTL Klub-műsor újabb arajelöltjéről derül ki, hogy a szexiparban dolgozik, vagyis jelen pillanatban – és egyelőre – négyről lehet tudni, hogy prostituált. Alekosz egyik nagy kedvence, Barbara – aki azt állítja, nagyon, és őszintén szerelmes a görögbe – az RTL Klubos adatlapja szerint szakácsként keresi a kenyerét, ezzel szemben úgy tűnik, bárkit mélytorokra kap, vagy lepisil.

A huszonöt éves szereplő a Szexvelem.hu-n hirdeti magát, biszexuális nőként van feltüntetve, és elsősorban anális szex lehetőségével csábítja kuncsaftjait. Mindemellett szinte bármit bevállal: prosztatamasszázst, közös maszturbálást, pisiszexet, kikötözést, gumi nélküli szopást, gruppenszexet, leszbikus szexet, stb. A műsor hivatalos oldalán megjelent cikk szerint Barbara anyja nem tudja elképzelni, hogy lánya pénzért árulná a testét. Az arajelölt barátnője pedig elképzelhetőnek tartja, hogy valaki rosszindulatból töltötte fel a képeket internetes oldalra.

Barbara tagadott

"Az összes lánynál, így nála is többször rákérdeztünk arra, hogy volt-e erotikus munkája, minden alkalommal határozott nemmel válaszolt. A weboldalból és az ott található fotókból csak az állapítható meg, hogy ez egy szexpartner kereső, ő pedig független nő. Azt pedig, hogy Barbara fogadott-e el ezért pénzt, nem lehet tudni" – nyilatkozta Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa.

Korábban, mindössze egy nappal azután, hogy bemutatták a Szerelem a legfölsőbb szinteken szereplőit, a huszonhárom éves Brigittáról előkerültek a meztelen fotói, illetve a hír, hogy escortozik.

Beatrix is tagad

Pár nappal később – a várakozásnak megfelelően – újabb két lányról, a testvérpárosról derült ki, hogy pénzért nyújtanak szexuális szolgáltatást. Beatrix élettársa ráadásul azt is közölte a sajtóval, hogy évi kétmilliót költ a nőre. A híreket a pinainas, Olivér közölte Alekosszal a keddi adásban: ennek eredményeként a szexmunkásnak titulált nőnek kellett elhagynia a játékot az esti kiszavazó-shown.

"Örömlányként dolgozott, először Magyarországon, aztán külföldön, Németoszágban, Angliában. A lakbérét szinte folyamatosan én fizettem, ami havi 110.000 forint volt, és volt, hogy külföldről én hoztam haza – mondta a Fókusznak az állítólagos kitartó, Bíró Attila.

Beatrix természetsen tagad és perrel fenyegetőzik. "Ez egy modellfotóm, ez nem igaz! Ő egy rajongóm igazából, ő nem volt soha a párom! Na jó, hagyjuk ezt..." - mondta a Fókusznak Beatrix. "Soha nem dolgoztam, egyáltalán, nem is volt rá alkalom, hogy dolgozzak ebben a szakmában" - tette hozzá. Nővére ugyanakkor még versenyben van.