A csípős paprikás kéznek nem örül a muff, ahogy annak sem, ha rutinos kezek borotválják anélkül, hogy a kéz gazdája odafigyelne arra, mit is csinál. A hüvely nem alkalmas a tárolásra, így se kulcstartót, se drogokat ne tegyen oda. A Velvet összeszedte, mi mindennel lehet komoly kárt okozni a pinának.

A Frisky összeszedett pár legőrültebb esetet, ami valaha megtörtént a pinával, mi pedig e kapcsán csokorba szedtük, mik azok a dolgok, amikkel komoly kárt lehet okozni a pinának  – igen, leírjuk így, bár már többször is megindokoltuk, hogy azért, mert a punci kislányos és ártatlan a témához, a vagina pedig túl hivatalos és orvosi.

Csípős paprikás kézzel odanyúlni

Az egyik legfőbb baleset, ha az ember csípős paprikás kézzel ér a pinához. Tegyük fel, egy jó kis mexikói jalapeno paprikás kaja után nem mos kezet, és a kaja utáni kanapés hencsergésben kedve támad nője altáját markolászni. Ez körülbelül annyira kellemetlen érzés a nőnek, mintha a szemgolyóját érintené meg a paprikával. Többször is.

Sietve borotválkozni

A szőrtelenítés, ami a mai csupaszpuncináci világban mindennapos, veszélyes is lehet. Attól függ persze, ki mivel szőrtelenít. A túl forró gyanta komoly égési sérüléseket okozhat, ahogy a bőrőn felejtett epilátor is leszedhet pár hámréteget onnan. A borotválkozás ezeknél is veszélyesebb, pont azért, mert már rutinból, szinte csukott szemmel is képes egy nő leborotválni magát lent is. Azonban ha valaki nagyon rohan, és tényleg nem figyel oda – például telefonál közben kihangosítva –, összevissza kaszabolhatja magát. Súlyosabb esetekben ez komoly vérzéssel is járhat, kevésbé súlyos esetben minden pisilésnél fel fog szisszenni a nő, ahogy minden egyes nyelvcsapást is fájdalmasan fog megélni az, aki rohanva borotválkozik. A Frisky magazin szerint állítólag megtörtént, hogy egy nő autóvezetés közben szőrtelenítette szeméremdombját, úgy, hogy a családtagok a háta mögött ültek. Ennek a történetnek minden egyes pontján feltesszük a kérdést: miért?

Ételeket, tárgyakat, drogokat a hüvelybe dugni, ott tárolni tilos

Drogokat nem csak azért nem érdemes a hüvelyben szállítani, mert törvénybe ütköző, hanem azért sem, mert a hüvely nem tárolásra való – súlyos esetben bármikor megsérülhet a drogokkal teli zsákocska, és bele is halhat az illető. Az ételek, tárgyak tárolása azonban már nem a haláleset miatt kerülendők, az ételek felborítják a hüvely természetes állapotát, ezért sem jó szex közben oda csorgatva csokit, tejszínhabot vagy mézet nyalogatni. Ezek a cukros ételek gombásodást okozhatnak, és ez elég kellemetlen tud lenni. A Frisky magazin úgy tudja, akadt olyan nő Amerikában, aki a hüvelyében tartotta a kocsikulcsát. Olyan is, aki érthetetlen módon számlákat, blokkokat tárolt a hüvelyében és olyan is, akiből mirelit csirkét (?) szedtek ki az orvosok. Már ha hinni lehet ezeknek ugye, bár mi is írtunk már hasonlókról, úgyhogy előfordulhat, hogy az igazság nem csak odaát van.

Tamponbalesetek

Általában másnaposan felejtődik el a rutin, de az is előfordul, hogy az ember lánya tényleg elfelejti, hogy betette-e már a havi vérzést eltömítő tampont vagy sem, és kétszer teszi be. Igen, ez megtörténik minimum egyszer az életben minden nővel, ahogy az is megesik, hogy valamiért csak a tampon alsó részéről sikerül letépni a nylont, és a tetején ott marad a többi – így kerül fel a hüvelybe a kupakalakú nylon is. Bár szórakoztatónak tűnhet, egyáltalán nem az: mindegyik alhasi fájdalommal és nagyon fura érzéssel jár együtt. Rosszabb esetben mehet az ember az ügyeletre. Ugyanis ha két tampon van az emberben, keresgélheti a zsinórokat, akár órákig is. Ha pedig a nylon fennmarad, akkor azzal is mehet az ember az ügyeletre, ha észreveszi persze és nem tokosodik be komoly problémákat okozva.

Szexbalesetek

Összeszedtük, hogy kólásüveget, fésűnyelet és egyéb dildóra hasonlító, pöcsöt helyettesítő tárgyat valóban képes az ember magába dugni maszturbáláskor – bár a férfiak is gyakran kísérleteznek ezzel nőikkel. Ez nem csak azért veszélyes, mert általában az ember nem szívesen kerül szexbaleset miatt a címlapokra, mint a magába borotvahab flakonját dugó asszony, hanem mert komoly károkat okozhat a hüvelyben. Beletörhet, benneragadhat és rosszabb esetben komoly vérzést is okozhatnak a házi dildók. Az is megesik, hogy a nagy szenvedélyben sebesre dörzsölődik az egész hüvely és környéke, és az is, hogy a hatalmas dugásban megreped a gát. Erős vérzés esetén jobb orvoshoz menni, ha nem olyan vészes a helyzet, szex szüneteltetése lehet a megoldás mindaddig, amíg fel nem gyógyul a pina – érdemes bevetni balzsamokat, kenőcsöket amik nyugtatják a bőrt. (Ezek általában nem jó ízűek, ha.)