18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bentlakásos modellkedéssel hirdetik az erotikus munkát

2011.10.24. 11:43
Modelleket keres a magát az első magyarországi webkamerás stúdiónak nevező cég, a hirdetésben 30.000 forintos napi díjat, háromszori étkezést, ingyenes szállást és saját szobát kínálva. A Velvet megkeresésére kiderült, erotikus munkáról van szó, és természetesen ennél több pénzt is lehet keresni, más módszerrel.

Magyarországi modellügynökség kínál szexmentes, webkamerás munkát, a hirdetés első mondata pontosan így hangzik: Az xy magyarországi stúdiója webkamerás munkára keres modelleket Budapesten. A modellügynökség napi 30.000 Ft-os fizetést és napi háromszori étkezést, ingyenes szállást, saját szobát ígér, mindezt kertes házban, akár diákoknak is.

Bár modelleket keresnek, ez valójában erotikus munka

A Velvet egyik kolléganője felhívta a megadott számot, és a munka után érdeklődött mint potenciális 'modell'. Kiderült, hogy a hirdetésben megjelölt összegnél több pénzt is lehet keresni, legalábbis a “jobb lányok” ennél többet is keresnek. A biztonság miatt pedig aggodalomra nincs ok, hiszen a már Amerikában bevált legjobb módszert alkalmazzák, operátor nélkül. A kérdésre, hogy mit is kell pontosan csinálni, akár maszturbálnia is kell-e a "modellnek", azt a választ kapta, nézzen utána, mi is ez pontosan, bár modelleket keresnek, ez valójában erotikus munka. A túl jól hangzó fizetést firtató kérdésre a hirdetést feladó azt reagálta, vannak lányok, akik ennél többet is keresnek, más módszerekkel. Búcsúzásképpen hozzátette, van más munka is, modellkedés, fotózások, ha ez nem nyerte el a kolléganő tetszését. Később hivatalos úton is megkereste a Velvet a hirdetés feladóját.

Mint megtudtuk, a bentlakás opció azoknak a lányoknak szól, akik vidékiek és nem tudják megoldani a szállást maguknak. Azért modellügynökség hirdeti a munkát, mert nem csak modellközvetítéssel foglalkoznak, hanem például táncosokat is keresnek, a munka pedig mindössze annyi, hogy egy fizetős oldalon chatelnek a bekamerázott lányok a regisztrált látogatókkal, operátor nélkül. Ha beszélik a nyelvet, akkor akár skype-olhatnak is, a munkában nincs szex, esetleg vetkőzés, ezért erotikus jellegű munka – tudta meg a Velvet hivatalos úton.

000 Was723175

A lányok biztonságát minőségbiztosítási rendszernek kell óvnia

A hirdetésben is kiemelt biztonságos amerikai módszer nagy valószínűséggel a Magyarországról működő, egyik legnagyobb webes kukkolóoldalon, a LiveJasmin oldalon bevált módszer lehet. A LiveJasmin az erotikus tartalmakat szolgáltató oldalak egyik legnagyobbika lett a világon, 2001 óta. "A módszer az volt, hogy a kamerás lányokat kiszervezték, azaz a lányok kiszervezett cégeknél dolgoztak. A LiveJasminnál talán csak a kezdetekben voltak lányok, később a Jasmin maga a rendszert biztosította, a szervert, a szoftvert, a rendszerfelügyeletet" – nyilatkozta a Velvet megkeresésére a Livejasmin.com egykori munkatársa. "A cég biztosítási rendszere fontos, a minőségbiztosítást ugyanúgy kell elképzelni, mint mondjuk az élelmiszeriparban, csak itt ez a személyigazolványra, a 18 év felettiségre, a saját beleegyezésre érvényes, és hogy ne adják ki az IP címét, se a polgári nevét senkinek" – tette hozzá. Hogy valóban biztonságos, arról az ember maga is meggyőződhet, az oldal alján található két logó, az RTA és az ICRA a biztosíték. Ezek a webkamerás oldalak minőségbiztosításáért felelnek. "Ha ezek ott vannak, akkor biztosítva van az ottszereplők anonimitása, hogy nem ütközik törvénybe."

tk3s 4212596