Tele az internet a laikus számára érthetetlen videókkal: pedált pumpáló női lábakat, rágógumit fújó lányokat, hajukat mosó nőket látni halomban a youtube-on. Némi utánajárással kiderült, ezek bizony fétisvideók, ugyanis vannak, akik például arra gerjednek, ha valaki mezítláb nyomja a pedált.

Van, aki arra gerjed, ha bogarakat taposhat, van, aki arra, ha látja, ahogy valaki egy tűsarkú cipővel épp széttapos egy bogarat. Olyan is akad, aki a lufi csikorgatásától indul be, és olyan is, aki rágógumizó lányokra izgul fel. És akkor a tetőtől talpig kötött ruhába bújt emberekről és a pedálfétisesekről nem is beszéltünk.

Pedált pumpálni izgató?

Feltehetően az autómániás lábimádók között keresendő a pedálfétises. A pedálozás szerelmesei arra gerjednek, ha lábakat látnak pedált pumpálni. Hihetetlen, de amíg évekkel ezelőtt szinte csak férfi lábakat lehetett látni, ahogy pedált pumpálnak, ma már nőket is lehet találni - többnyire tűsarkúban. A pedálozás szerelmesei zoknis, cipőbe bújtatott és meztelen lábfejeket is szívesen nézegetnek, az viszont még érdekesebb, hogy sokan le is videózzák magukat pedálozás közben, és a felvételeket megosztják hasonszűrő társaikkal a neten. Aki kíváncsi, Pedal Pumping Fetish néven keressen rá.

Rovarok és tárgyak taposása

A lábimádók egy halmaza szereti nézni, ha valaki gilisztákat, bogarakat tapos, tűsarokban természetesen. Vannak olyan taposófetisiszták, akik a rágcsálók halálra taposásáig is elmerészkednek, azonban azok vannak többségben, akik szeretik az állatokat - ők legódarabokat, játékokat, cigicsikkeket és más egyebet taposnak szét. A kisállatok perverz, öncélú gyilkolása rengeteg emberből váltott ki tiltakozást Amerikában, főleg az állatos gyilokpornótól akadtak ki sokan. A helyzetet csak fokozta az 1993-ban megjelent taposófétis film, a Smush, amiben a főhősnő, Erika Elizondo földigilisztákat tapos magassarkúban - ez a taposófétisesek bibliája. A fétisimádás egyébként itt is kétoldalú, akárcsak a pedálpumpálóknál, az is imádja, aki tapos, és az is, aki nézi.

A gyapjúfétisesek tetőtől talpig kezeslábasba öltöznek

Woolies, így hívják a gyapjúfétiseseket. Ők azok, akik tetőtől talpig vastag, kötött kezeslábasba öltöznek, csak a szemüknél, a szájuknál és a genitáliáknál van egy kis rés, amin lehet velük érintkezni. A vastag kötött ruhába öltözött emberek egymással keverednek, több pár is szereti megosztani a közös fotójukat, ahogy gyapjú kezeslábasban ölelkeznek egymással. A közösségen belül vannak olyanok, akik kifejezetten a francia gyapjút imádják, és az internetnek hála fórumokon meg is tudják beszélni a francia gyapjú-szerelem izgalmasabb részleteit.

A kötött ruha mániások feltehetően valahol összekapcsolódnak azokkal, akik tetőtől talpig lakkban vagy bőrben szeretnek lenni, és akik imádják a fejmaszkokat, gázálarcokat.

A hajmosás szexi

A hajmosás-fetisiszták videóit nézve úgy tűnik, lehet abban valami, hogy a youtube úgy, ahogy van, pornósite – tele van furcsa videókkal. A hajukat mosó lányokra gondolva az embernek eszébe jut a hab, ami lecsurog a nő nyakán, vállán, majd a mellein, és azt gondolná a laikus, hogy ez egyeseket arra késztet, hogy a gatyájukba nyúljanak. De nem, szó sincs meztelenkedésről, csak a habokról és a hajról szól minden. A hajmosásfetisiszták perverziója a mocsokkal, a tisztasággal és a hosszú hajjal áll kapcsolatban. Vannak olyanok közöttük, akik kifejezetten részeg lányokat szeretnek nézni, ahogy a hajukat mossák. Az is elgondolkodtató, vajon ki veszi fel, ahogy a másik megmossa a haját a kádban. Ruhában.


Rágógumizás

Az igazán érthetetlen fétisek egyike a rágógumizás, vannak lányok, akik olyan videókat raknak fel magukról - természetesen a youtube-ra -, melyekben percekig rágógumiznak, gömböt fújnak, kipukkasztják, majd tovább csócsálják. Ezt látva legalább egyvalami értelmet nyer: VV Zsófika rágógumi dala, lehet, hogy a csaj tud valamit, amit mi nem, és évek óta a rágógumifetisisztákból él. A rágógumisok is megosztottak, vannak, akik rágógumizó MILF-ekre buknak, vannak, akik csak a szőkékre, és vannak, akik csak a barnákra. Mint az összes többi hülye fétisnél, itt sem látni meztelenkedést.