Három dolog, mi legyen a szexlistádon, tíz dolog, amitől a pasik beindulnak, öt tipp, amivel feltüzelheted a pasid, a pasi öt erogén zónája, ilyen, és ehhez hasonló tanácsokat olvasni a hazai női magazinokban. Annak jártunk utána, vajon tényleg szeretik-e a pasik mindazt, amit a nőknek tanácsolnak. Kiderült, hogy nem.

Ha valaki egytől egyig megfogadta volna a legokosabb befektetők tanácsát  a gazdasági válság kitörésének évében, elképesztő sokat bukott volna. A magazinokban, neten olvasott szextippek is pont ilyenek:ha az ember mindet megfogadja, az egész görcsössé válik, és sokkal nagyobbat lehet bukni, mint nyerni. Szavazzon, Ön szerint melyik a legidiótább szextipp!

A férfi ujjbegye nagyon érzékeny

Az egyik ilyen szextipp szerint a pasik ujjbegye a szájuk és a nemi szervük után a legérzékenyebb terület, ezért is szeretik, ha szex közben szopogatják az ujjaikat. Ha valóban ennyire érzékeny lenne a férfiak ujjbegye, elég sokan élveznének el csak attól, ha elküldenek egy e-mailt. Ebből kiindulva sokkal óvatosabban dolgoznának a pasik a számítógép előtt ülve, billentyűzetet használva nap mint nap.

Ha nagyon fáradt, térdelj és szeresd

Ha a pasi egy fárasztó nap után végignyúlik a kanapén, kezében a távirányítóval, és megszólalni sincs kedve, akkor a legkevésbé vágyik arra, hogy valaki mellé térdeljen és elővegye a farkát. A Velvet szerkesztőségének férfitagjai szerint a fáradtság elleni művelet attól is függ, mi van a tévében: egy jó meccs alatt senki akarjon orálozni a pasin. Mindenképpen nagyon rosszul veszi ki magát az ilyen magánakció. Ha például nem a hátán fekszik, hanem mondjuk oldalt, akkor nincs az az Isten, amiért a hátára fordulna  – elvégre fáradt.

A pasi kedvenc szextrükkje a tükör

A következő hülye tipp szerint a pasik kedvenc szextrükkje a tükör, ergo ha egy nő igazán be akarja magát vetni a pasinál, cibálja a tükör elé szexelni. "Nem, soha nem volt még ilyenben részem, de ez már szinte maszturbálás, nem?" - mondta az egyik férfikolléga, és hozzátette, nem kell ahhoz tükör, hogy a pasit lenyűgözze a nő.

A mellbimbó harapdálástól bezsong

A mellkas simogatása cirógatása kézzel, szájjal, majd a mellbimbók szívogatása és harapdálása az, ami 'bizsergető' a férfi számára - áll a szextippben. Ha valamitől, a mellbimbó harapdálásától a világból kiszaladnak a pasik nagy általánosságban. Egyik kollégánk szerint ezért a szextippért pofon járna.

A seggrepacsi büszkeséggel tölti el

Állítólag ha a nő csak úgy rácsap a pasi seggére otthon, mondjuk közös főzés közben, az akkora, de akkora büszkeséggel tölti el a férfit, mint még semmi más. Valami gyerekkori anyai kapcsolatra vezetik ezt vissza a szakértők. Pedig a helyzet az, hogy a pasikból semmi ilyesmit nem vált ki egy véletlenszerű suhintás, maximum ijedtséget. Irtó büszkék ettől semmiképp sem lesznek.

Hangulatkeltés gyertyafénnyel, illatokkal és zenével

Szükséges egy állítható fényerejű lámpa a hálószobába, gyertyák mindenképp kellenek, ahogy a halk, lágy zene is muszáj a tökéletes együttléthez - számtalan ilyet olvasni. Holott az sem baj, ha a híradó megy a háttérben, a füstölő szagától a falnak lehet menni, sőt, van akinél görcsös fejfájást okoz a kellemetlen illat, a gyertyák gyujtogatásától pedig oda lehet a spontán szex öröme. A tökéletes szexhez nem kell szép helyszín, drága lámpa vagy bútor, de tökéletes keménységű matrac és Barry White sem.

Akad azért pár jó tanács is, mint kiderült, a hátmasszázs tényleg mindig, minden helyzetben jól jön, és abból akár szex is lehet, bármennyire is fáradt a pasi. Az is előfordul, hogy egy jó kézimunka jobban esik, mint a szeretkezés maga. Az azonban már helyzetfüggő, hogy a pasiknak tényleg izgató-e, ha a nő maszturbál a szemük láttára - ez sokaknál nem fér bele a gyertyafényes szeretkezés kategóriába.

Ön szerint melyik a leghülyébb szextipp?