Bár nem megszokott, hogy erről ilyen nyíltan írjunk, de megtesszük, kiindulási pontunk, hogy nincs se nő, se férfi, akit ne érdekelne, milyen ízű a nő öle. Van, aki szerint a pina bőrízű, van, aki a citromfagyihoz hasonlítja. Olyan férfi is akad, aki szerint élvezés után minden pinának ugyanolyan az íze: olyan, akár a húsvéti alma.

A gyakorikérdéseken fórumozó, feltehetően kamaszfiúk szerint a punci íze kicsit sós és kesernyés. Egymást nyugtatva azt is írják, hogy a keserű is tud néha finom lenni. A fórumozók szerint a pina alapvetően bőrízű, a butábbnál butább válaszokat olvasva elég egyértelmű, hogy a válaszadás a kérdésre, milyen ízű a pina, olyan nehéz, mint elmagyarázni egy banánt még soha nem evett embernek, milyen ízű a banán. Előre felhívjuk a figyelmet, hogy minden bizonnyal a Velvet történetének egyedülláló cikkét olvassa épp, ez lesz az a cikk, amiben a legtöbbször leírjuk a szót: pina.

Citromfagyi, húsvéti alma, almalé - ilyen ízű a pina

“Nyaláskor, pontosabban élvezéskor megváltozik a pina íze. Amikor a nő elélvez, egészen olyan az íze, mint a húsvéti almának. Még eddig minden barátnőmnek ilyen volt az íze orgazmus után" – nyilatkozta az egyik férfi Velvet-olvasó. Hozzátette, "a pinának ne legyen szappanillata, a pinának legyen pinaszaga." Kutatások szerint a frissen megmosott női nemi szervben nincsenek meg azok a sajátos összetevők, el kell telnie két órának – nem szexuális helyzetben persze –, hogy helyreálljon a természetes kémhatása. Van, aki szerint egyedi, semmi máshoz nem hasonlítható a punci íze. Olyan is akadt a körkérdésre válaszolók közt, aki a citromfagyihoz hasonlította, és olyan is, aki szerint teljesen olyan, mint az almalé. Az eltérő válaszok jól példázzák az egyedi és sajátos ízvilágot.

A hüvelyfalon szexuális izgalom hatására átszivárgó nedv illata és íze a partner gerjesztésére hivatott. Az íz napról napra változhat, mivel a váladékok a test összetételéből keletkeznek, így az, hogy az ember mit eszik, milyen gyógyszert szed, mit iszik, lecsapódik a férfi és a nő nemi területein egyaránt. Az íz nem csak az étkezésen vagy a gyógyszerszedésen múlik, a havi ciklustól is függ: PMS-kor sokan fémes ízt éreznek partnernőjükön. "Izzadtan is finom, nem kell állandóan megmosni, de persze csak ha nem fertőzött. Kivéve, ha nyáron, negyven fokban, harisnyában van egész nap. Én is tudom, milyen az, amikor a nap végére beszardíniásodik, én sem akarnám, hogy valaki odahajoljon"  – folytatta a Velvetnek a megszólaló.

Amikor a gusztus megálljt parancsol, feladat a nyalás

"Dohányzó nővel nem kezdek. Én nem dohányzom, a cigi szagát és ízét nem bírom, a dohányos nők punciján nagyon érezni a cigit. Volt, hogy elkezdtem nyalni, és ahogy éreztem az ízét, nem élveztem, amit csináltam. Feladatnak éreztem, kötelességnek, hogy végigcsináljam" – nyilatkozta egy másik Velvet-olvasó férfi. Ha valaki sokat füvezik, sokat dohányzik, sokat iszik, és nem táplálkozik egészségesen, akkor egész biztos, hogy nem finom – még izgalmi állapotban sem – az íze.

“Az egész szobát beterítő pinaszaga volt a kamaszkori barátnőmnek, ő akkor volt 17, én 18. Gondolom, ez ilyen hormonális dolog is volt, mert azóta sem találkoztam ilyennel. Később volt egy barátnőm, akinek pedig szúrós, ammóniaszagú volt a pinája, de olyan erős, hogy amikor fürödtünk, mosakodás közben is áthatolt a tusfürdőn” – és ilyennel nem csak a 35 éves férfi Velvet-olvasó találkozott. "Egyszer az egyik barátnőm munka után feljött hozzám, és azonnal egymásnak estünk. Nem mosakodtunk előtte. Iszonyú büdös volt a lába között, ráadásul az íze is borzasztó volt. Nyaltam, ujjaztam, mert akkor már az ember tisztességből végigcsinálja. Soha többé nem voltunk együtt" – írta meg a Velvetnek a 28 éves férfi.

A szagokat és ízeket máshogy érezzük, példuál van olyan ember, akit kifejezetten büdösnek tartunk, mégis van akinek vonzó a testszaga és van, aki szívesen szeretkezik vele – így lehet ez a pinákkal is. "Az egész élet megismerés. És ebben vannak illatos pinák és büdös pinák is. Mindenesetre pinát nyalni intellektuálus kihívás, rá kell érezni, mi kell neki, ő ebben nem segít" – summázta az egyik megszólaló.

A joghurt és a bor pH-jával egyező a hüvely pH-ja

"Az egészséges, átlagos vagina pH-ja enyhén savas, 3,5 - 5,5 kémhatású.  A hivatalos eredmény szerint a pH érték alapján a feketekávé (pH 5), a citrom (pH 2), a joghurt és a bor (pH-ja megegyezik a hüvelyváladékával) a legközelebbi rokonok." (Forrás: Tabu) Az izgalmi állapotban pillanatok alatt megjelenő nedv tele van feromonnal. A sajátos nedv célja, hogy üzenetet küldjön a férfi agyába, annak boldogsághormonokat parancsolva.