Lány vagyok, fáj az első szex? Ha bemegy három ujjam is, akkor már nem vagyok szűz? Mivel foglaljam le magam recskázás helyett? Milyen az, ha a csaj elmegy? Szex nélkül (ujjazással is) el lehet menni? Milyen érzés? A vékony vagy a teltebb csajok szűkebbek odalent? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel van teli a Gyakorikérdések fórumoldal. A kérdések zöme legalább annyira kamuszagú, mint amilyenekre Dr. Veres Pál szexológus válaszolt az IM-ben vagy a szakértő a BRAVO magazin Szex, szerelem, gyengédség rovatában. A különbség csak az, hogy a hülye kérdésekre érkező válaszok is bizony elég idióták, igazi trollbánya a fórumoldal.

Szüzesség: Ha ujjaztam magam, akkor már nem fog fájni a szüzességem elvesztése?

A kiemelt kérdésre nyolc választ kapott a kíváncsi fórumozó. Volt, aki igyekezett elmagyarázni, hogy az ujj vastagsága és hosszúsága nem egyenlő a pénisz méretével, és volt, aki azt írta, ritka, ha valaki nem érzi, hogy átszakad a szűzhártyája. A szüzesség témakörében körülbelül négyszáz kérdést találni, és persze ezekhez mindig érkeznek válaszok. "Ma fogom elveszíteni. Szüzességem. Nagyon izgulok. Milyen pózban legyen?" - ez az egyik legtöbb választ kapott kérdés fórumoldalon. A válaszok pedig igen színesek, van, aki a 69-et ajánlja, amire persze valaki lealázza, hogy abban a pózban nagyon nem tudja elveszteni a szüzességét. Nyilván többen felvetik a válaszokban, hogy a kérdés kamu.

Ujjazás: Mindenkinek fáj egy idő után, ha sokat ujjazzák?

"Hogy kell ujjazni? Melyik lyukba dugjam az ujjam?" - Dr. Csides Kata, a Cool TV egykori szexműsorának állandó szakértője kapott ilyen kérdéseket, mint amiket az ujjazással kapcsolatban lehet olvasni a gyakorikérdéseken. A témában körülbelül hétszáz kérdést tettek eddig fel. Visszatérő kérdés, hogy a lányok élvezik-e, ha ujjazzák őket, illetve az is, hogy a fiúk mit élveznek abban, ha ujjazzák a lányokat. A harmadik leggyakrabban feltett kérdés pedig az, hogy a nők szokták-e a pasijaikat szex közben ujjazni. Szerkesztőségi kedvencünk e témában a Mennyi az esélye, hogy az ujjazástól terhes legyek? kérdés, természetesen az első válasszal együtt, ami úgy hangzik, hogy: 1000%.

Orál: Az igaz, ha nyalás közben elkezdjük fújni a puncit, az nagyon izgató?

A férfiak mit szeretnek a nyalásban, milyen ízű a pina, minden nő el tud-e élvezni nyalás közben, mi a jó nyalási módszer, smárolnak-e mások nyalás után, ezek a fő kérdések a nyalással kapcsolatos topikban. Az átnyálazott fórumok közül itt tették fel a legkevesebb kérdést. Szerkesztőségi kedvencünk akad több is. Az egyik a Jó nyalással lehet kompenzálni a kis péniszt? kérdés az első válasszal együtt: "sajnos nem lehet :(."

A nyaláson kívül természetesen téma az orális szex is, gyakorlatilag minden vonatkozásban. Felvetődik kérdésként, hogy próbálta-e már valaki az orrbefogós szopást, gáz-e, ha valaki munkalehetőség miatt szopott le valakit, és hogy a nők élvezik-e, ha térdelnek és szeretnek. A válaszadók között elég sok a 15/L, azaz a 15 éves lány, és ha ennek csak a fele is tényleg az, az elgondolkodtató. De a kérdésfeltevőket sem kell félteni, akad, aki a kiskorúak orál szokásait szeretné megismerni: "Főként 15-25 éves lányokhoz szól! Ti mennyire szeretitek, ha a szopás végén a fiú farkából olyan sok sperma jön, hogy totál beterít titeket vagy mindez a szátokba megy? Vagy esetleg zavar ez titeket? Kort írj! 19/F"

12 évesen nem korai verni? Mit csináljak, hogy ne fájjon az anális szex a barátnőmnek?

A sok maszturbálás miatt tényleg megnyúlhatnak az ajkak és a csikló? Hogyan oldható meg a maszturbálás a hétvégéken, ha egész nap otthon vannak a szülők? A szülőkkel kapcsolatos parák, főleg a lebukás érdekli leginkább a fórumozókat masztizás témában. Ezzel kapcsolatban arra kíváncsiak, ki hogy kezeli, ha lebukott, például, ha rányitott az anyja vagy a nővére. Azt is sokan tudni akarják, mennyi maszturbálás a normális, és ki mennyi ideig bírja önkielégítés nélkül. Sokan arra is kíváncsiak, milyen módon lehet feldobni a maszturbálást.

Az anális szexre vonatkozó kérdések 42 oldalon férnek csak el a fórumon. A kérdések változatosak, van, aki azt szeretné tudni, hogy ha aranyere van, análisan szexelhet-e, más azt, hogy a kézkrém vagy a testápoló a jobb az anális behatoláshoz. A legtöbben arra keresik a választ, szeretik-e a lányok az anális szexet, és ha igen, miért. Mi a véleményük erről, mit tapasztaltak, volt-e análisan orgazmusuk. A rengetet troll válasza mellett vannak, akik szívükön viselik a kérdezők sorsát. Arra a kérdésre például, hogy hogyan lehet vonzóvá tenni egy nő számára az anális szexet, meglepően normális válaszok érkeztek.

A szórakoztató fórumokat olvasva felvetődik az emberben, hogy ha valaki ezeket a válaszokat komolyan veszi, és ezek szerint próbálkozik az anál szexszel, az ujjazással, vagy innen tájékozódik például a teherbeesés mikéntjeiről, akkor meglehetősen siralmas szexuális életre számíthat.