18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vibrátor, kéjgolyó és vibráló tojás nyerte a cseh designdíjat

2011.12.19. 22:06
Anna Marešová nyerte a 20. Cseh Hallgatói Design Díjat, hófehér, finom vonalvezetésű erotikus stimulálóival. Munkájához szakmai segítséget is kért, nem csak orvosoktól.

A 20. cseh Hallgatói Design Díjat Anna Marešová nyerte meg novemberben, a Whoop-de-doo névre keresztelt termékeivel. A nőknek tervezett stimulálók mindegyike formatervezett és hófehér, ránézésre olyanok, mintha a svéd Lelo márkához tartoznának. Anna Marešová vibrátort, kéjgolyót és kétféle vibrációs tojást tervezett, munkájához kikérte szexológusok, tervezők, technológusok és nőgyógyászok szakmai véleményét. A felhasználókat pedig egy kérdőív segítségével faggatta ki szokásaikról.

A tervező azt tartotta szem előtt, hogy tökéletes anyagból, jó szerkezeteket kreáljon, és mindezt olyan csomagolásba tegye, amit senki nem szégyell. A vibráló erotikus játékok mindegyike elektromos, de nincs szükség elemekre a működésükhöz. Konnektor kell a használatukhoz, a speciálisan kialakított töltőbe bele kell dugni a vibrátorokat, és fel kell tölteni.

A vibrátorpiac pár éve alakult át, és indult el a formatervezett irányba. A kezdeti, huszas-harmincas évekbeli monstrumok utódait a Lelo és a Jimmy Jane a tökélyre fejlesztette.