Princess Adina Românca Adina Ada Costa, Ada C. és Sandra néven is ismert a pornóiparban. Összesen három éven át forgatott, hatalmas, D-kosaras mellei miatt figyelemreméltó. A Velvet májusban indult heti pornós sorozatában az ő munkásságára voltak a legtöbben kíváncsiak.

Májusban kezdtük el a heti pornós sorozatunkat Princess Adinával, az itthon szinte egyáltalán nem ismert nagymellű pornóssal. Az összes eddig megjelenet heti pornósból őt olvasták a legtöbben, így a Velvet-olvasók körében Princess Adina 2011 pornósa. A második helyen a már rég inaktív Michelle Wild áll, harmadik pedig Tori Black a listán.

foto-adina-romanca-porno-cu-sani-naturali-enormi
Princess Adina

A román Princess Adina természetes kebleinek köszönheti ismertségét. Românca Adina Ada Costa, Ada C. és Sandra néven is ismert a pornóiparban. 2006-2009-ig dolgozott a szakmában, a három év alatt többszáz pornófilmet forgatott. Az 1985-ben született barna hajú pornósnak 34 D-s méretűek a mellei, filmjeiben természetesen komoly szerepet kap e testrésze. Is, merthogy Princess Adina főleg análjeleneteket forgatott - a szakmában a dipiért és az análért fizetnek a legtöbbet. Természetesen vállalt gangbanget is, valószínűleg nagyon kellett neki a pénz.

Hogy Romanca Adina lány hogyan került a pornóiparba, feltehetően sose tudjuk meg, feltehetően volt valaki, aki meglátta a melleit, és megmondta, hogy a pornóval jó sok pénzt kereshet. Hogy miért hagyta abba a pornózást 2009-ben, valószínűleg homályban marad. Mindenesetre a Madthumbs oldalon úgy jellemzik őt, mint forróvérű, exhibicionista, farokimádó nőt.

A Velvet heti pornós sorozatában a második legkedveltebb pornós Michelle Wild, akit a nemzetközi szakma 2004-ben AVN-díjjal jutalmazott. 2001 és 2004 között körülbelül 15 filmet forgatott, ezek elégnek bizonyultak ahhoz, hogy mind itthon, mind a tengerentúl befusson. Mára teljesen visszavonult. A dobogó harmadik helyén a 23 éves Tori Black áll, aki pornós munkássága első évében, 2007-ben ötven filmet forgatott. Azóta több mint 250-nél jár, tavaly mélytorkos technikájáért AVN-díjat kapott.