Kiss Endre Farkast, azaz SoDit, a nacionalista bloggert maszturbálós videója miatt támadják hasonszőrű társai. SoDi nem cáfolja a farokverő felvételt, állítása szerint új kameráját próbálta ki barátnője unszolására, szánja, bánja, "keresztény fiatalként keresi a feláldozást". Az ilyesfajta viselkedés azonban "erkölcstelen és liberális életmódra" utal, ezért támadják.

SoDi, azaz Kiss Endre Farkas házi farokverő videójának screenshotja január 14-én szivárgott ki, azaz valaki anyajegyei alapján azonosította a Nemzet Bloggerét a videón. A blogjában uszító, nacionalista Kiss Endre Farkast hasonló nézeteket valló társai támadják a videó miatt - a Tomcatpolo.hu oldalon például. SoDi minderre blogjában adott úgymond hivatalos választ. "Én bármilyen tartalmat bárhova csakis a goldengate.hu oldalra töltöttem fel magamra mostanában (megint csak: utólag alaposan megbánva), sehova máshova nem, és soha nem volt semmilyen regisztrációm semmiféle beteg külföldi szubkulturális lapon" – írja SoDi a blogjában. (Itt, az úgynevezett Sodipédián végigolvasható az egész történet.)

Ha valakinek nem lenne elsőre világos, miért bűn, ha a nemzet egyik ultranacionalista ifja a farkát veri a neten, elmondjuk, hogy bizony ez erkölcstelen és liberális életmód, SoDi azért is akadt ki blogbejegyzésében, mert "feslett erkölcsű személyekkel" próbálják őt összemosni. "Ami a lényeg, és amit senki nem tud megcáfolni: Soha nem propagáltam erkölcstelen vagy liberális életmódot" – nyilatkozza. Állítja, az önkielégítését a barátnőjének vette fel az új kamerájával, mert régen, "egyetemista korában, a nagy egyedüllétben" így keresett nőt. Az egyik farokverős videójának köszönhetően ismerkedtek meg a neten.

"Az új kamerám hírére kért rólam alulöltözött felvételeket, miután kellemes emlékek fűzik azokhoz, melyek apropóján két éve megismerkedtünk, ám véletlenek folytán ez az anyag, és a korábbi társkereső hirdetésem kikerült a maga kontextusából" – írja a blogger, azzal a felvezetéssel, hogy "barátnője unszolására" került ilyen helyzetbe. A témát lezárandó megígérte, hibái "erkölcsi terhét felismerte, és keresztény fiatalként keresi is a feloldozást alóla".

Az egyik indexes fórumon, még 2000-ben egy SoDi nevű felhasználó masztiparty reményében írt, határozottan elzárkózva a homoszexuális jelenetektől. Nacionalista támadói egyébként homoszexualitással és prostitúcióval is megvádolták, állításuk szerint SoDi írta a Recskaboy nevű blogot is. Azonban a vádak hitelessége hagy némi kívánnivalót maga után, SoDi szerint anyajegyei, melyekről olyan pontosan be tudták azonosítani, sem a melegszex hirdetésen, sem a prosti hirdető oldalon, sem a Recskaboy blogon nem láthatók.

Kiss Endre Farkas SoDi néven provokál, ő az, aki 2007-ben Szetey Gábort, a volt személyügyi államtitkárt coming outja után auschwitzi háttérrel, zakóján rózsaszín háromszöggel ábrázolta. SoDi szélsőjobbos társai elismerését igyekszik kivívni, többek között Tomcatét, egyelőre hiába. Kiss Endre Farkas egyike volt azoknak, akik a 2009-es március 15-i Erzsébet téri oszlatás miatt kártérítést követeltek, és kaptak is. Az összeget Morvai és Gaudi-Nagy a Budaházy György és társai elleni büntetőeljárás megszüntetése érdekében zajló kampány javára ajánlotta fel.