Szandika pornós énje, Sandra Celebry mellett Judy Nero, Miss Iron, Mya Diamond, Susan Pearl és Tera Bond is felléptek Grazban, az Eros und Amore erotika vásáron január 27-én. A magyar pornós lányok sztriptízeltek, némelyik vibrizést és leszbizést is mutatott - de ezt már a direkt erre fenntartott hardcore showroomban, külön pénzért.

Este háromnegyed nyolckor, a többszáz négyzetméteres csarnok menza részén a cappucinójukat és a goulashukat fogyasztó vendégek arra kapták fel a fejüket, hogy a hátuk mögött felsétált a színpadra Szandika, pornós nevén Sandra Celebry (ez feltehetően a celebrity rövidítése lehet). A szőke hajú exvalóságshow-hősnő a túlszolizott bőrével, óriásra fújt szájával, hatalmas műszempilláival kiemelkedett még az erotika show stábtagjai közül is. Szandika felment a kisszínpadra, és megmutatta, mit tud: a Nirvana Come as you are-jára megvált rózsaszín pornós ruhájától, zenére lebegtette melleit, majd testápolót nyomott a szájába. A testápolót spermának használva elszórakozott magával, például rácsorgatta azt a melleire, a közönsége örömére. A Nirvanát a Gyöngyhajú lány váltotta Szandika negyedórás showműsorában, a dal végére Sandra Celebry a csúnyáját tárogatta a nézők arcától kerek öt centire. Szerették őt.

A január 27. és 29. között Grazban megrendezett Eros und Amore erotika show-n megnéztük, mit is csinál többek között Szandika: öt magyar pornóssal együtt hülyére dolgozza magát. Szandikán kívül Judy Nero, Miss Iron, Mya Diamond, Susan Pearl és Tera Bond is mind felléptek a Graz külvárosában tartott erotika vásáron.

Harminc emberből körülbelül 10 volt nő

Szandika és a többi magyar pornós műsorát a 19 évestől a hatvanévesig, nők, férfiak, tinédzserek, mozgássérültek egyaránt megnézték. Akár kétmillióan is lehettek ott, hiszen folyamatosan cserélődött a közönség, megfizethető belépővel, amiért 20 eurót (6.000 Ft) kértek fejenként, de a partnerek kedvezményesen 30 euróért (9.000 Ft) mehettek be. Kevés olyan középkorú férfi volt jelen, aki pinát az elmúlt években csak képen látott, de akadt egy-egy. Harminc emberből átlagosan húsz volt férfi és körülbelül 10 nő. Hetero párok, meleg párok, leszbikus párok, szadomazo párok, barátnők, baráti társaságok egyaránt jól szórakoztak az osztrák eseményen. Bár villant here, láttunk merev farkat, többféle kisszeméremajkat és hüvelynyílást is, a grazi erotika vásár sokkal befogadhatóbb, mint amit Magyarországon eddig láttunk.

Szandika menzás produkciója után körbejártuk a vásár helyszínét, még fél óránk volt a következő előadásig. A csarnok négy különböző pontján lévő színpadokon rotálva váltották egymást az előadóművészek, akik többször is felléptek, többféle számmal: Szandika négyszer is tárogatott a vásáron, és ebből kétszer adott elő hardcore leszbishow-t. Az előadások között az érdeklődők a standok közt szóródtak szét, volt aki tetováltatott, akadt, aki piercinggel lyuggatta át magát, de olyan is, aki kiszedette a szemöldökét – nem vicc.

Horoszkópos, fából dildót faragó mester és pornó DVD-sek

A kiállítók közt találtunk házhozjáró kozmetikust, horoszkópos-tenyérjóst, de olyan bácsikát is, aki fából faragott dildót, ott a helyszínen. Volt olyan stand, ahol csak masszázsolajat árultak, külön stand jutott a masszázsgyertyáknak és külön a feromonos parfümöknek. Egy standja volt a szadomazo szekciónak, ezeknél nagyobb területet kaptak a pornó DVD-sek (öt euroért árulták) és a segédeszközöket árusítók (Leolótól a noname-ig minden színben és méretben akadt). Még szexbútorokat is kiállítottak: olyan szofát például, aminek a közepébe mozgó vibrátort építettek. Mindez jól megfért a vízágyas kiállítóval, a gumicukrot, kókuszos sütit árusítóval, a bőrdzseki árussal és a cipőket, harisnyákat kínálókkal.

A legnagyobb színpadon a pornósok elegánsan sztriptízeltek, táncoltak, és csak az előadásuk végére lettek meztelenek. Mya Diamond ketrecbe zár páva táncát adta elő, műsora végére megvált az összes pávatollától, és meztelenül táncolt a színpadon. A közönség tátott szájjal bámulta az egyébként valóban szép és színvonalas sztriptízt.

Se vibrizést, se leszbizést, sem hardcore jelenetet nem láttak azok, akik ott tolongtak – lépni nem lehetett az emberektől. Akinek nem volt elég a sztriptíz, befizethetett az óránként kezdődő hardcore műsorokra, ezért tíz eurót (3.000 Ft) kértek fejenként. A hardcore terem körülbelül ötven széke óráról órára meg is telt, és nem csak a férfiakkal. Bár az első sorban, ahol valóban két centire lehetett látni a lényeget, ők ültek többen. A hardcore showroom színpadán egy furcsa alakú kanapé hevert, ami szinte az egész színpadot elfoglalta. Ezen vonaglottak óráról órára a magyar pornós lányok, és Szandika, aki Tera Bonddal közös leszbijelenetével zárta a péntek éjszakát: fél 1-kor kezdődött az ő blokkjuk.

Ekkorra az érdeklődők egyharmada maradt már csak, becsípett fiatalok és idősebb férfiak maradtak főleg. Szandika eleinte láthatóan lendülettel állt a dolgoknak, kivonult a színpadra láncos szettjében, mellbimbóján szivecskés csüngővel, a fejére szavak nincsenek.

Állt, nézett a hátsó fal egy pontájra, és csak rázta a csüngőjét. Majd természetesen ő és Tera Bond levetkőztek, kicsit simogatták egymást, de semmi extra nem történt, se pornóscsók, se odanyalás nem volt. Tera Bond magára csatolt egy rózsíszín dildót, és a show legkevésbé látványos részét láthattuk jó ideig. Szandika pornós énje, Sandra Celebry meglovagolta a dildót, körülbelül olyan unott és fájdalmas arccal, mintha egy csirkegyárban kellene dolgoznia. A sikosító valamiért kimaradhatatott, alig csúszott a vibrátor, Szandika próbálta menteni a menthetőt, leszállt a dildóról és ütemesen elkezdte azt szopni (erről amatőr videót itt láthat). Nem sejtettem, hogy a Black Eyed Peas amúgyis szörnyű Boom boom pow dala örökre összemosódik az agyamban Szandika orálozós tekintetével, de a közönség így is szerette az egészet. Éjjel negyed kettőre teljesen kiürült a külvárosi csarnok parkolója.