Erica McLean és a Hustler közös filmjéhez, a The Flying Pink Pig 2 című filmhez írt betétdalt Snoop Dogg. A hip-hop viszonylag ritka a pornófilmekben, a műfaj ugyanis saját zenei műfajt teremtett az évek során: a pornó groove-ot.

Snoop Dogg imádja a felnőttfilmes műfajt, és nem csak nézni. Erica McLean és a Hustler közös, The Flying Pink Pig 2 című filmjéhez készített a rapper egy betétdalt – írta meg a TMZ. A pornófilm szexmániás kajaszállítóról szól, a főszerepekben a veterán Ron Jeremy, Sunny Lane, Andi San Dimas, Nicki Hunter, Sasha Heart, Cytherea, Tessa Taylor, Billy Glide, Liz Taylor, Victoria Larsen, Marco Banderas és Seth Gamble láthatók. (A Flying Pig filmhez írt hiphop szám mintegy 96%-át kisípolták, itt lehet meghallgatni.)

Snoop Dogg és a rendezőnő egy éjszaka alatt írták meg a számot

"Szeretem Snoopot, ő az én földi angyalom" – mondta Erica McLean a Porn newsnak, hozzátette, a rapper és ő mindössze egy éjszaka alatt írták meg a dalt, és ezért nagyon hálás Snoopnak. "Vágom Erica filmjeit, hiszek benne és az ő vízióiban, akarom, hogy része legyek annak, amit ő csinál" – mondta Snoop Dogg, akitől a pornórendezőnő egy közös ismerősükön keresztül kért szívességet.

A film érdekessége, hogy valós ételszállító cég nevét használja a pornóproducer. "Láttam a Flying Pig autót amikor hazafelé mentem jógáról, megkérdeztem őket, használhatom-e a filmemben a kocsit, ők igent mondtak. Nagyon kedvesek voltak" – nyilatkozta korábban Erica McLean, szavainak a kajaszállító cég ellentmondott, még perelni is akarták őt. Végül az egészből nem lett semmi, legalábbis a felnőttfilm első része után. A második azonban nagyobb hírverést kap, Snoop Dogg miatt. Snoop Dogg nem először dolgozik együtt a Hustlerrel, korábban már forgattak vele pornófilmet, kettőt is: 2000-ben a Snoop Dogg's Doggystyle-t, 2002-ben pedig a Snoop Dogg's Hustlaz: Diary of a Pimp címűt.

A pornófilm zenéjének saját műfaja van: a pornó groove

Viszonylag ritka, hogy egy pornófilmben hip-hop szól, a felnőttfilmek kísérőzenéje főleg instrumentális, kevésbé dallamos, minimalista, de ütemes zene. Általában felcsendül a gitár és a dob, funky stílusban, majd belép merev farokkal a férfi, és mindenkit megpocsékol, akit ér. A lényegi részeknél pedig többnyire semmi sem szól, és csak a direkt, szinkronos vagy talán igazi élvezős hangokat hallani.

A tipikus, csak a pornófilmekban hallott zenének saját stílusa is van, pornó groove-nak hívják, van, ahol pornó funkynak nevezik a neten. A műfaj kialakulásához sokat tett hozzá a Mélytorok című film zenéje, a szakmában azóta is a hasonló alapokon nyugvó, gitáros, szintis egyszerű, de ritmusos zenét használják a filmekhez.