A Velvet tíz nőt kérdezett meg arról, volt-e leszbikus kalandja, volt-e erotikus álma nővel. Kiderült, a tíz válaszadóból nyolc lefeküdt a legjobb barátnőjével részegen. Többen a pasik kedvére is csinálták már.

A Velvet tíz nőt kérdezett meg arról, volt-e leszbikus kalandja, meddig ment el, és volt-e valaha leszbierotikus álma. Kiderült, tízből nyolc nő le is feküdt a legjobb barátnőjével, nem csak diszkóleszbizett, mint ahogy a valóságshowk-ban csinálják. Mindössze ketten adták válaszul, hogy soha nem volt leszbikus kalandjuk, nem ismerkedtek csajokkal. A tíz nőből pedig mindössze egy nem álmodott soha leszbierotikusat senkivel.

Egymásba gabalyodtak, és falták egymást

"Az egyik legjobb barátnőmmel voltam együtt. Egy suliba jártunk, együtt buliztunk, sportoltunk. Majd egy részeg éjszakán egymásba gabalyodtunk, és nagyon jó volt. Azóta se éreztem ilyet nő iránt, nekem az hiszem, nőben Ő az Igazi" – írta meg történetét a 28 éves Panna, és hozzátette, sodródott az eseményekkel, és nem félt attól, mi fog történni. Ezzel szemben a kétgyerekes, házas családanya attól tartott, nem tudja kielégíteni partnernőjét.

"A házasságom alatt mélyültem el jobban ebbe a dologba, egy buli alkalmával. Akkor voltam először nővel, ő volt a legjobb barátnőm a főiskola alatt. Ebből többszöri eset lett, mert ha berúgtunk, mindig egymásnak estünk" – írta meg a kétgyerekes, ma már házasságban élő családanya a Velvetnek, és hozzátette, a nőkkel való szexszel az a baja, hogy attól fél, nem tudja kielégíteni a partnerét. "A pasiknál amúgy egyáltalán nincsenek félelmeim, a farokkal könnyű bánni, a nyelőcsővel fogható bizonyítéka is van az élvezetnek. A nőktől viszont a mai napig tartok. Baromira könnyű ugyanis az orgazmust színlelni, nekem meg haláli parám, hogy nem elégítek ki valakit a szexben."

Pasi mellett, pasi helyett, pasi miatt

"Csoporttársak voltunk, egy csoportos lerészegedés során
én kezdeményeztem egy "nézhetem" kérdéssel, amikor ő és az aktuális
csaja átvonultak a szomszéd szobába (aki egyébként később az én
legjobb barátnőm lett évekig). Addigra én elég sok pezsgőt ittam már, valahogy megtörtént, a részletekre nem emlékszem, de jó volt, állítólag én is jó voltam. Pasim nem volt akkor már. Később még volt egy kalandom, a volt pasim volt csajával, akinek az akkori pasijába kicsit bele voltam zúgva. Egymásra akadtunk, és faltuk egymást, majd eltűntünk a vécében, de emlékeim szerint semmi komoly" – mondta a Velvetnek a 32 éves Kamilla, aki a második alkalommal a pasijával ment bulizni, azonban a fiúja a leszbijelenet előtt hazament.

A megkérdezett tíz nőből hatan elmondták, diszkóleszbiztek már a pasijaik kedvére. Többen azt is hozzátetták, amikor komolyabbra fordult volna a dolog, nem tudtak mit kezdeni a helyzettel. "Az első ilyen körülbelül 13 évesen volt, és csak nagyzolásból. A strandon a fiúk felhúzása érdekében egyik osztálytársnőmmel, bár csókig nem jutottunk, csak egymáshoz bújás volt a medencében" – nyilatkozta a 29 éves Juli, aki húszévesen kíváncsiságból belement egy hármasszexbe is egy pasi kedvéért. "Egy pasi össze akart hozni a csajával, de amikor az ágyba kerültünk, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Csókolózás volt minden mennyiségben."

Kinsey kutatás: a megkérdezett 8000 nő fele feküdt már le nővel

Alfred Kinsey 1953-ban 8000 nőt kérdezett meg arról, volt-e kapcsolata más nővel. Kinsey kutatásából az derült ki, hogy a megkérdezettek 28%-ában ébresztett már nő vágyat, 19%-uk pedig viszonyba is bonyolódott más nővel. Akik le is feküdtek más nővel, nem mind éltek át orgazmust, a válaszadók csak fele, kétharmada számolt be erről. A válaszadók 55 %-a mindössze egyszer feküdt le nővel, többségük az egyetemi, főiskolai évek alatt.