Tiger Woods szexbotránya már a múlté, három egykori szeretője viszont még mindig ebből szeretne magának pénzt csinálni, úgyhogy elvállalta, hogy pornófilmben eleveníti fel a golfozóval eltöltött órákat. Joslyn James és Devon James tényleg lefeküdt Woodscal, Holly Sampson csak nagy valószínűséggel, mindenesetre a pornófilm elkészült.

Three mistresses, vagyis Három szerető néven jelent meg nemrég a Vivid legújabb pornófilmje, amiben Tiger Woods három egykori szeretője beszél a golfozóhoz fűződő viszonyáról két szexjelenet között.

Tiger Woods világhírű golfozó 2009-es szexbotránya már rég a múlté, azóta már a sportba is visszatért, sőt nemrég versenyt is nyert. A nőit, akikből pontosan nem tudni, hogy mennyi volt, de bőven tíz fölött, már mindenki rég elfelejtette. Ennek ellenére három egykori szeretője 2012-ben még mindig a golfozó ismertségét szeretné felhasználni arra, hogy megvesse a lábát a pornóiparban.

A filmnek Joslyn James, Devon James és Holly Sampson a főszereplői négy férfi mellett. A sztori szerint nem Woods-cal fekszenek le, csak beszélnek a Woodshoz fűződő viszonyukról, de nem lehet elmenni amellett, hogy nyilván arra akarnak rájátszani, hogy ilyen lehetett a szex a golfozóval. Persze, ha Woods tényleg úgy dugna, ahogy a pornóban dugnak.

A szereplők közül a legismertebb Holly Sampson, akit a világ úgy ismerhetett meg, mint Tiger Woods tizedik szeretője. Ő különféle fétispornókban játszott már, több mint hatvan filmje van. Az ő esetében a legkisebb az esély arra, hogy valóban lefeküdt a golfozóval, viszont valószínűleg a legtapasztaltabb pornós a mezőnyben. Sampson egyébként már a botrány kirobbanása előtt azt mondta egy rádióműsorban, hogy lefeküdt a golfozóval, de akkor még senki sem hitt neki.

Joslyn Jamesről azt érdemes tudni, hogy ő az a szerető Rachel Uchitel mellett , aki a leginkább megpróbálta meglovagolni a szeretőségből jött hirtelen ismertséget. Először azt állította, Woods teherbe ejtette, amikor pedig kiderült, hogy nyilvánvaló kamuról van szó, akkor nyilvánosságra hozott néhány sms-t, amiket Woods küldött neki.

A harmadik szereplő Devon Jamest sem kell persze félteni. Ő volt az a szerető, akinek állítólag felvétele is volt arról, ahogy Woods-cal dugnak . A a kb. félórás videót megpróbálta eladni a Vividnek 350 ezer dollárért, vagyis percenként nagyjából tízezer dolláros árfolyamon.

A videóról azóta nem szóltak hírek, úgyhogy valószínűleg nem köttetett meg az üzlet, és James sem adta ki magánkiadásban, valószínűleg Woods ügyvédeinek a hatására. Feltételezve, hogy valóban volt ilyen videó. Ha valóban volt egyébként, akkor a mostani film készítői egész hiteles alapanyagból meríthettek a tekintetben, hogy Tiger Woods hogyan viselkedik az ágyban.