Olvasóink segítségével összegyűjtöttük, ki milyen iszonyúan égő szituációba került már szex közben. Az egyik leggyakoribb dolog az excsaj nevének benyögése az aktuális helyett, de a kicsusszanó fingot, szülők benyitását és a nem várt lógó melleket se tudja mindenki a helyén kezelni. Pedig némi humorérzékkel lehetne.

Az ex nevének nyögése az aktuális helyett

"Ez szerintem tök gyakori, de egyszer szex közben az excsajom nevét nyögtem be az alattam lévő helyett. A mai napig abban a jótékony hitben vagyok, hogy nem vette észre" - mesélte Bálint, 28 éves olvasónk. Xavérnak viszont nem volt ekkora szerencséje: "Amikor Lili helyett kimondtam, hogy Csilla, a csajom abban a pillanatban abbahagyott alattam mindenféle mozgást, megfeszült, és mint egy fadarab, úgy feküdt. Nem szólt egy szót sem, de tudtam, hogy kurva nagy gondok vannak. Lemásztam róla, ő meg felöltözött és elhúzott, napokig fel se vette a telefont. Az a baj, hogy az ilyenre nincs is elfogadható magyarázat. Se szex közben, se utána."

Puncifing

Hatványozottan kínos tud lenni a hüvelyből távozó levegő, amit kissé durva egyszerűséggel puncifingnak hívunk, de vannak viccesebb nevei is: sunabóra, nunisirokkó, vaginaszellő, punapú. Aztán, hogy szex közben ciki vagy vicces, az már csak a résztvevőkön múlik: "Nekem az volt a szerencsém, hogy van egy hét évvel idősebb nővérem, aki felvilágosított" - írta 21 éves olvasónk, Balázs. "Többek között arról is, hogy szex közben vannak elég fura hangok a csattogástól kezdve a puncifingig, és utóbbit nem kéne összetéveszteni vagy úgy kezelni, mint a valódit. Persze már az első alkalommal előjöttek ezek a bizonyos hangok a barátnőm puncijából, és mivel vele ez még nem fordult elő, nagyon kínosan érezte magát, magyarázkodni kezdett. Akkor elmagyaráztam neki, hogy ez természetes, megnyugodott, a következő alkalommal pedig jót nevettünk rajta, aztán már fel sem tűnt."

Fing

Megesik. Főleg reszelés közben. Vagy legalábbis a 30 éves Péter esetében: "Ez van, kicsusszan néha, amikor nagyon erőlködöm. A reakciók változatosak, volt olyan csajom, aki röhögőgörcsöt kapott, volt, aki úgy tett, mintha nem hallotta volna, de olyan is volt, aki később, egy veszekedés alatt az arcomba vágta." A 40 éves Vince csaját pedig szopás közben érte az érdekes szituáció: "Egyszerűen nem tudtam visszatartani, szerencsétlen lány meg épp a két lábam között térdelt. Megértette, mivel orvos, így tisztában van a biológiai folyamatokkal. Amit viszont végkövetkeztetésként leszűrtem, hogy soha nem szabad babot enni randi előtt."

Szülők/rokonok benyitása

Mindenki rémálma, hogy a szülők hazajönnek, vagy valamelyik rokon nyit az emberre dugás közben. A szituációt ráadásul fokozni lehet azzal, hogy a szex miatt épp suliból lógunk, vagy épp a bátyánk nőjét vágjuk gerincre: "A szűzességem elvesztését terveztük aznapra" - mesélte Ildikó, 23 éves olvasónk. "Mindketten elmentünk orvoshoz, hogy betegek vagyunk, és hogy legyen igazolásunk, aztán átmentünk a barátomék házába, mivel az ő szülei tovább dolgoztak. Legalábbis azt hittük. Aznap viszont az anyja jóval előbb ért haza, és pont akkor nyitott ránk, amikor már teljesen meztelenek voltunk. Iszonyú balhét csapott, azt is alig akarta megvárni, míg felöltözünk. Több hónapra el is ment a kedvem az ártatlanságom elvesztésétől ennek az élménynek a hatására." Másik olvasónk, a 32 éves Roland pedig egyszer tökrészegen egy szórakozóhely melletti parkolóban akadt össze testvére volt nőjével, és abban a pillanatban az tűnt a legjobb ötletnek számára, ha berángatja a csajt bátyja autójának a hátsó ülésére. "A digidugi közben természetesen ránk nyitott testvérem, aki mondta, hogy akkor ad fél percet, hogy felöltözzünk, aztán megbeszéljük a dolgokat. Utána beült, közölte, hogy "Zsuzsa, te mekkora hülye kurva vagy", én pedig gyorsan rávágtam, hogy "Ja, hülye kurva", ezen pedig elröhögcséltünk testvéremmel egy kicsit, azóta pedig nem beszélünk róla."

Más a tartalom, mint a csomagolás

Ez is gyakori esetnek mondható, sajnos nem is lehet felkészülni rá, csak kezelni kell a helyzetet, amikor valakit hazaviszünk, és a ruháját leszedve egészen más eredményt kapunk, mint amit elképzeltünk: "A csaj hónalja szőrös volt és izzadt, és még ő röhögte ki, hogy szőrös a seggem. De úgy voltam vele, hogy már harmadik hónapja cserkészem, úgyhogy most már akkor is megdugom, ha töke van" - mesélte a 37 éves Krisztián, az egy évvel fiatalabb Attila viszont még arra is képtelen volt, hogy erekciója legyen a frissen szerzett hústól: "Levettem a csaj melltartóját, és a mellei majdnem lezuhantak a térdéig, iszonyú kellemetlenül éreztem magam, gyorsan kiszaladtam a vécére. Onnan hívtam ahaveromat, hogy csörögjön rám, hazudjon bármit, hogy meghalt az apám vagy akármit, csak mentsen ki ebből a szituációból. Képtelen voltam a csaj szemébe mondani, hogy bottal se piszkálnám meg. De szerintem tudta, amikor távoztam, ölni tudott volna a tekintetével."

Önnek is van hasonló sztorija?

Került már szex közben iszonyatosan égő szituációba? Esetleg hozott már olyan helyzetbe valakit? Hogyan kell ezt kezelni? Írja meg nekünk történetét a  Velvet email-címére.