18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így kell dugni, hogy gyerek legyen belőle

2012.05.09. 21:46
A misszionárius és a kutyapóz lehetőséget adnak arra, hogy a férfi farka szinte a méhnyakig is elérjen, ezzel a spermiumok közel kerülnek a célhoz - ez a gyerekcsináló szexpózok lényege. Bár biztos recept nincs, az egész biztos, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű hüvelynedv is segít, ez ugyanis akár öt napig is képes életben tartani a spermiumokat a hüvelyben.

Bár mindenféle szexpózban – nő felül, nő alul, négykézláb, hátulról – teherbe lehet esni, de közszájon forog, hogy bizonyos szexpózok elősegítik a fogantatást. Ebben körülbelül pont annyira lehet hinni, mint a szex utáni gyertyaállás áldásos hatásában. Azonban sokan nehezen tudnak teherbe esni, vagy a spermaszámok miatt, vagy más problémák miatt, így a babacsináló pózok valamennyire segíthetnek. Ezek lényege pontosan az, hogy a sperma révbe érjen, és megtermékenyüljön a petesejt, ebben a hüvelyváladék is segít, az tartja ugyanis napokig életben a spermiumokat, és ez segít eljutni a célig. Mindebből kiindulva az egész biztos, hogy minden olyan szexuális tevékenység egy lépéssel közelebb visz a megtermékenyülésig, ami a nőt iszonyatosan felizgatja, és minden olyan póz segítség, ami a férfi farkát jó mélyre juttatja.

A gyerekcsináló szex teher is lehet, az orvosi utasításra előírt mennyiség, a magánakciók megvonása, az ovuláció alatti sok szex, a testhő méricskélése, a mágikus ételek-italok fogyasztása szinte már sportnak hangzik. És akkor még egyáltalán nem biztos, hogy a spermiumok célba érnek, számtalan spermium a hüvely falához csapódva végzi. A teherbeesés alapja a megfelelő mennyiségű hüvelynedv, amire nincs tuti recpet, mindenki maga tudja, mire indul be. Ez lehet akár az állkapocskiakadásig tartó nyalás, közös maszturbálás, erotikus filmek nézegetése, szavak, bármi, ami izgató. A jó minőségű, egészséges hüvelynedv akár öt napig is életben tartja a spermát, a spermiumok átlagélete a hüvelyben körülbelül három nap.

A misszionárius pózban – pláne ha párna van a nő dereka alatt – a férfi farka akár a méhnyakig is elérhet. Ebben a pózban gyakorlatilag a legmélyebb a behatolás. Azok a szemtől szembe pózok is jók, amikben a nő a csípőjét megemeli, ezekben a pózokban a dőlésszög segíti a spermiumokat útjukon. Hátulról, a kutyapóz bármelyik variációja is alkalmas arra, hogy a férfi farka nagyon közel legyen a célhoz, azonban a pózban számolni kell azzal, hogy sok nőnek a kutyapóz nem komfortos, megalázónak, pornósnak tartják, ezért az élvezés nem biztos, hogy összejön – mármint a nő részéről. Márpedig a teherbeesést nagyban segíti a női orgazmus, fiziológiailag ugyanis ahogy orgazmus közben összehúzódik a hüvely, az összehúzódások gyorsan eljuttathatják a spermiumokat a méhig, növelve a fogantatás esélyét.

A női orgazmus biztos elérése a szexológusok szerint a lovagló pózban lehetséges, azonban a legtöbb nő jól ismeri a testét, és tudja, mitől élvez nagyot. Azt a pózt, amiben a nő hatalmasat képes élvezni, érdemes kombinálni azokkal a pózokkal, amik lehetőséget adnak arra, hogy a férfi farka akár a méhnyakig is elérjen. Az állva pózokat, és minden olyan behatolást kerülni kell, amivel a gravitáció érvényesül: a sperma visszafolyik a hüvelyben.