Maggie Mayhem szexoktató azoknak ad tanácsokat, akik vágynak a szokásos szextől eltérő, kicsit perverzebb játékokra, de nem tudják, hogy kezdjenek neki. A szakember szerint a nyílt kommunikáció az első lépés, el kell mondani, mit is szeretnénk, azonban nem mindegy, hogyan fejezzük ki magunkat.

Van különbség aközött, amit egy domina csinál egy stúdióban a szolgáival, és ami a hálószobában is elfér, utóbbi különösebben még csak perverznek sem mondható, minden fantázia kérdése. Ha valakiben felmerül a kíváncsiság, íme néhány tipp a kezdetekhez, a Frisky oldalon az angol Maggie Mayhem szexológus ad tippeket a téma iránt érdeklődöknek. Olyanoknak, akik valaha fantáziáltak arról, milyen lenne lekötött kézzel csinálni, úgy, mint az Elemi ösztönben.

Amit nem lehet szavakkal

Elsőre elég ijesztőnek tűnik a BDSM világa, de egyáltalán nem szükséges berendezni a lakást börtönnek. Nem kell a német ipari technó sem, ahogy a lakkszerkók, hereszorítók, elektromos mellbimbócsipeszek és a vödörnyi síkosító sem kötelező kelléke a játékoknak. Maggie Mayhem szextanár szerint minden a szavakkal kezdődik. "Ha még soha nem beszéltél a partnereddel a vágyaidról, segítség lehet egy dal, egy blogposzt, egy videó, vagy akár a pornófilm is. Valami olyasmit üzenve, hogy láttam egy filmet, amiben kikötöztek egy nőt, és úgy szeretkeztek, elég érdekes volt. Van kedved velem megnézni?"

A szexoktató szerint ha nyíltan meg tudják beszélni a partnerek, kit mi izgat, akkor azt is be lehet adni a másiknak, ha valami hiányzik a szexből. "Mondhatod úgy is, hogy nagyon élvezem a szexet veled, figyelsz a testemre, és biztonságban érzem magam veled. A gondolatot, hogy meztelenül takarítasz/elfenekelsz/kikötsz/mocskos szavakat mondasz/bekötöd a szemem olyasvalami, ami engem érzékenyen érint, és tudnék abban izgalmakat találni" – javasolta Maggie Mayhem, és hozzátette, ilyenkor mindig az 'ést' használjuk, mert máshogy hangzik az, hogy szeretem veled a szexet, és szeretnék kipróbálni máshogy, mint az, hogy jó veled dugni, de most már verj is el.

A szexoktató a sztriptízt és a maszturbálást is ajánlja

A szextanár további tippjei már inkább nevetségesnek tűnnek, de mivel  ő a szakember, valamit egész biztos tud. Mayhem azt javasolja, hogy a partnerek vegyenek elő papírt, tollat, és írják le szépen, mire vágynak, pontokba szedve. A papírt két oszlopra kell állítólag osztani, és le kell írni, mi az, ami szexi, és mi az, ami egyáltalán nem az.

A szexedukátor azt tanácsolja, hogy mindent írjon le az ember: hogy milyen ruhák (egyenruhák például) taszítják vagy izgatják, a vibrátor vagy más segédeszköz használata mennyire stimulálja vagy sem, hogy áll a szerepjátékokhoz, a mocskos szavakhoz, a fenekeléshez, a kötözéshez, vagy például mennyire fantáziál a hármasszexről. Mindezt természetesen meg kell osztani a partnerrel, egyszerű papírcseréről van szó, és pironkodva átvihető a másiknak, mire is gerjed az ember. "A sztriptíz, vagy a másik előtt maszturbálás szexi és egy kicsit mocskos is, különösen, ha a partner fel van öltözve tetőtől talpig egész idő alatt" – tanácsolja Maggie Mayhem, és folytatja azzal, hogy akik bátrabbak, mindenképp próbálják ki azt, hogy egy elegáns vacsora közben szabaduljanak meg bugyijuktól, és csúsztassák azt óvatosan a férfi kezébe. A sportimádóknak is van tanácsa, ha meccset kell nézni a másikkal, érdemes a szerzett gólokat, pontokat szexre váltani, vagy valamilyen szexuális dologgal, kéréssel egybekötni.

Ha a játékok már konkrétabbá válnak, és a kérések, óhajok teljesítése a következő lépés, fontos, hogy legyen egy vagy több közös szó, amit ha valaki kimond, azt jelenti, stop, itt most meg kell állni. Maggie Mayhem például a jelzőlámpák rendszerét ajánlja erre, a piros lehet az állj, a sárga a lassíts, a zöld pedig a szabad út. "Az a fontos, hogy légy kreatív és szórakoztató, élvezd."