Kiválogattuk a hat legjobb, külföldi szex és pornó blogot aszerint, melyek a legnépszerűbbek, mik azok, amik a legkevésbé alpáriak, unalmasak vagy gusztustalanok. A felsorolást a legenyhébbel kezdjük, a legdurvábbat a végére tartogattuk.

A blogspotos időkben főleg a szöveg vitte a blogokat, akkor vált világszerte népszerűvé a Belle de Jour blog (egy prostituált naplója), amiből később könyv, majd filmsorozat is készült. Az animgifek, az Instagram és az okostelefonok világában sokkal egyszerűbb a blogolás, mint amilyen 2007-ben volt. A meztelen nőkből, pornójelenetekből kivágott animgifekből és erotikus hangulatképekből álló blogokból millió van a neten, kiválogattuk a szerintünk legjobbakat, figyelembevéve a népszerűségüket, a reblogokat, like-okat is. Ráadásul aszerint is válogattunk, melyek azok, amik egyáltalán nem alpáriak vagy sokkolóak, és nem unalmasak, azaz nem minden második kép ugyanolyan. Első körben a külföldi NSFW (not safe for work, azaz munkahelyen nem ajánlott) blogokat szemléztük, hamarosan következik a hat legjobb hazai szexblog is. Mivel rengeteg pornós blogot ajánlunk, így a leszokóban lévő pornófüggőknek még az elején felajánljuk, hogy olvasgassanak Díványt, ha.

1. Sexinart

A Sexinart az egyik legrégebbi szexblog, 2006 óta hetente több poszt is élesedik az oldalon. A legkülönfélébb gyűjtés itt található, erotikus reklámok, művészi pornóklipek, meztelen nőkről készült művészi fotók, erotikus divatfotók mind megtalálhatók a Sexinarton, azonban a szerző ügyel arra, hogy soha ne legyen vulgáris, és soha nem üti meg a kemény pornó szintjét: nincs dupla anál fotó, sem telibeélvezett arcú csaj.

2. Fuck Yeah Granny Panties

A Fuck Yeah-vel kezdődő blogokat nem hagyhatjuk ki a sorból, az ilyen URL-es blogokból bőven van pornós, csupasznős verzió is a neten. Ezek közül az egyik legszebbet, a Fuck Yeah nagyibugyisat ajánljuk. A képek magukért beszélnek, iszonyú jó testű csajok pózolnak franciabugyikban, harisnyatartókkal. A blog igen népszerű a bugyimániások körében, van olyan kép, amit több mint 17 ezren reblogoltak – természetesen a legtöbbször az eredeti forrás nem egy szex vagy pornó blog, de a gyűjtés dícséretre méltó.

3. White Brown Sugar

Gyakorlatilag ez az első két ajánlott blog volt a legenyhébb, a következő blogokban már pornós animgifek, mint POV orálozás és nyalás is akad bőven. A White Brown Sugar blogon főleg félmeztelen vagy pucsító csajokat látni, azonban minden oldalon akad egy kis pornó.

4. Art or Porn

Az Art or Porn blog első képeit nézve talán még az ember el is gondolkodik azon, hogy tényleg kérdés-e hogy akkor ez most művészet vagy pornó, de ez igen hamar elmúlik, mert a blog a keménypornót szeretőket beszippantja. Anál, mélytorok, spermás és fétisképek – úgy mint kötözés, és lábfétis – egyaránt megtalálhatók az oldalon, de nem csak és kizárólag erről szól az egész, találni bugyiban pózoló csajokat is.

5. Her Little Boudoir

A Her Little Boudoir blogon olykor van cicás vagy pandás kép is, elvétve akad romantikus-szerelmes idézet is a kötözős, maszturbálós, orálozós képek között. A blog korántsem annyira durva, mint amilyennek a leírásból tűnhet, oldalanként több hangulatképet, a meztelen női testre vetülő árnyékokat és félmeztelen férfiakat is látni merev farokkal.

6. Temple of Babalon

A legkeményebbet a legvégére tartogattuk, a Temple of Babalon gyakorlatilag a szadomazót szeretők, a szadomazo iránt érdeklődők netes bibliája. A sorból egyrészt a népszerűsége miatt kihagyhatatlan, másrészt az olykor sokkoló képek mellé nem csak és kizárólag a szadomazochista játékokban megélt érzéseit, gondolatait írja meg a blogger. A gentleman szadista a mazochista barátnőjével való szexuális életét is megosztja – aki egyébként szintén naplót ír –,  az erőt, férfi-női energiát is megírja, azt, hogy őt mi izgatja, mi gerjeszti az adott szituációban. Az ember óhatatlanul is függőjévé válik írásainak, annyira, hogy szerte a világból felteszik titkos, féltett kérdéseiket, tanácsot kérnek a szexuális életükben.