18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornót kell néznie, ez a munkája

2012.05.31. 21:55
Ha az alábbi névtelen illetőnek lenne gyereke, és a sulijában elő kéne adnia, mit dolgozik az apja, igazgatói intő lenne a vége. A fickó munkája ugyanis az, hogy pornókat vásárol egy kábeltévének, azoknak kulturált címet ad és ajánlót ír hozzá. A hányós pornót rühellő munkásember nem dicsekszik a melójával, de anyja előtt nem tudta eltitkolni.

Vannak elképesztő munkák, ennek a Velvet ugyebár külön rovatot is szentelt Futószalag néven, de a mostani sem semmi. A Buzzfeed által idézett dolgozó melója az, hogy egész álló nap pornót nézzen. A kábeltévés csatornák pornóműsorát ugyanis ő állítja össze. Ő dönt arról, hogy megvásárolnak-e egy pornófilmet, és ha igen, ő ír hozzá gyakran címeket és ajánlókat is. Állítása szerint a szakmája nagyon szigorú szabályokon alapul.

Komolyan betartja, hogy csak olyan filmet enged be a műsorba, melyben a pornózó nők legalább látszatra élvezik a szexet. A filmeknek nem kell profiknak lenniük emellett. Olyan műalkotásokat rak az említett melós adásba, amelyekben ráadásul széparcú nők vannak - az alkatuk viszont változhat.

A témák, amiket a fickó beválogat, általában vegyesek: MILF, tini, interracial (rasszok közti), fétis, pisi és férfi ejakuláció is szerepel a legnépszerűbb kategóriák között. A topon azonban az interracial pornó, az ejakuláció és a nagy farkak vannak. A címadáskor az is kiküszöbölendő probléma, hogy a tévéműsorba nem lehet berakni bizonyos szavakat, így címadáskor kerülni kell a makk vagy a punci szót.

Nem csípi a rókás pornót

Vannak hardcore tematikák is, amivel azért óvatosan kell bánni. Ő maga rühelli a hányást, pedig akadnak, akik arra izgulnak fel, így ilyet is be kell tenni. A vérfertőzős filmeknek is van közönségük, ezeket persze nem családtagok részvételével szokták forgatni (nagyrészt). A pornószerkesztő kedvenc műfajai a leszbi, meleg, transznemű pornók, az olyan filmek, amikben a férfiak némileg alárendelt szerepben vannak, illetve minden természetesnek tűnő film.

A munkájáról keveset szokott beszélni másoknak. Legfeljebb azt ecseteli, hogy egy kábeltévénél dolgozik, ami filmeket sugároz. Állítása szerint egyszer vérvétel közben kellett a munkájáról mesélnie, mire a nővérke közölte vele, hogy a férje pornófüggő volt, de csatlakoztak egy vallási közösséghez, amibe a pornószerkesztőt is megpróbálta beszervezni. Feminista anyjával se közölte jó ideig a dolgot, de a nő rájött, és lassan elfogadta.

Anyagilag amúgy jól megtérülő munkáról van szó, aminek során emlegetett munkásemberünk apránként már ráunt a pornóra. Azonban szerinte munkája mentálisan jót tett a szexuális életének.

Ha önnek is a szexszel vagy pornóval kapcsolatos, őrült  szokatlan munkája van, írjon a velvetszex@mail.index.hu-ra!