Zenészek ezreit csókolta már homlokon a muffszájú múzsa, és ez a gyengéd frigy rengeteg kiváló slágert eredményezett. A kattintás után a legnagyobb mufftémájú slágereket hallhatja, némelyiket erősen explicit szöveggel.

Ugyan Jani Lane, a Warrant énekese sajnos már alulról szagolja a muffot, illetve az ibolyát, a Cherry Pie című dal mindenképp megérdemli az első helyet a képzeletbeli listán. Már csak azért is, mert ez a klip még az igencsak prűd kilencvenes évek legelején készült, viszont az erősen szexuális töltetű, ámbár kellően burkolt üzenet a tévés cenzoroknál sem verte ki a biztosítékot. Végeredmény: milliós lemezeladás.

A Nashville Pussy nevű zenekar, amelyben ráadásul a suttyó, alkoholista kamionsofőrre emlékeztető Blaine Cartwright gitáros-énekes mellett két dögös bula is játszik – Ruyter Suys gitáros ráadásul elég tisztességesen bevágta az AC/DC-iskola tananyagát – már a neve alapján kihagyhatatlan. Az már csak hab a tortán, hogy – ahogy azt a videó egyik kommentelője megjegyezte – nincs annál szebb látvány, ahogy két kerekseggű tyúk azt énekli, hogy: "it's pussy time!".

A Rammstein slágere elég friss ahhoz, hogy mindenki emlékezzen rá, és explicit mivolta miatt a legenda szerint először csak pornóoldalakon terjesztett klipjére. Aki pedig ellátogatott a zenekar valamelyik magyarországi koncertjére, az még azzal is szembesülhetett, hogy Till Lindemann énekes egy hatalmas, kerekeken guruló, habot okádó faszágyúval öntözte a népet.

A Sex Actionnek – illetve ennél a lemeznél pont az Action nevet használták, de ez most mindegy – szintén bérelt helye van egy ilyesfajta listán, hiszen amit Szendrey Szasza nem énekelt meg pinatémában, az gyakorlatilag nem létezik. Ennek a dalnak ugyan trükkös a címe, mert a zenészek nyilván nem akarták a lemezkiadó érzékenysége miatt lehagyni a lemezről, de a lényeg úgysem azon az egy karakteren múlik.

Következő versenyzőnk, a Gus Gus a messzi Izlandról érkezett, és származásuk ellenére nem bagolybelezős metált, hanem decens kis elektropopot játszanak. Ami pedig a tartalmat illeti: a Ladyshave cím elmond mindent.

A NOFX egy amerikai zenekar, és annyira betegek, hogy képesek voltak egy dalt írni Az én pinám címmel, ami különösen érdekes, ha egy olyan figura adja elő, mint Fat Mike, a zenekar énekes-basszusgitárosa, akinek nemhogy muffja nincs, de leginkább úgy néz ki, mintha a Sopranos egyik különösen rosszarcú szereplője lenne.

Amíg a Gus Gus a muff borotválásáról énekel, addig Amanda Palmer az erősen metaforikus utalással Tasmánia térképének nevezett pinaszőrről, amit prezentál is a klipben: igaz, szerencsére csak műszőr formájában. Nézzék csak!

Az amerikai Bloodhound Gang szintén a viccesen beteg brigádok közé tartozik. Emlékeznek arra a csodálatos klipre, amelyben jókedvű öregembereket basztatnak egy nyugdíjasotthonban, miközben egy nyolcvanas évekbeli diszkóslágert játszanak metálosítva? A Vagina Song, amely tulajdonképpen egy dalban megfogalmazott óda a pinához, agybetegségben tökéletesen illik a Fire Water Burn mellé, így nem maradhatott le erről a listáról sem.

A Prosectura, vagyis az utolsó előtti versenyzőnk a Sex Actionhöz hasonlóan hazai, és ők is az a fajta zenekar, akiknek a kedvesen vulgáris, pinás-faszos dalszövegeit minden egészséges lelkű tizenéves lelkesen üvölti, hogy megbotránkoztassa a szüleit. A dalszöveg pedig egy megható szerelmi vallomás.

Az explicit szövegek után muszáj valami szofisztikálttal zárnunk, így került ide Madonna egyik elfeledett dala, a Where Life Begins, ami... hát találják ki, mit jár körül, illetve mibe mélyed bele. Az a tény pedig, hogy a dal Madonna vadócabbik korszakából származó Erotica lemezen található, már eleve predesztinálja, hogy a szövegek telistele vannak rafinált, kétértelmű utalásokkal.

Úgy érzi, kimaradt valami? Ne tartsa vissza: címünk a régi!