Az amerikai One Taste szervezet női orgazmus tréningeket oktat szerte az országban, az alap technika lényege, hogy a férfi ruhában, ujjbegyével simogatja a nő csiklójának egy pontját. Az oktatáson résztvevő egyik férfi állítja, megváltozott az élete a tudástól.

A San Francisco-i One Taste szervezet állítja, létezik az a technika, amivel biztosan orgazmust adhat a férfi a nőnek, sőt még annál is többet. Ujjbeggyel 15 perc alatt garantált az élvezés, pontosabban 13 perc alatt, ugyanis az utolsó 2 perc a lecsengésről szól. A One Taste szervezet nemzetközi mozgalmat indított a nők orgazmusáért, az oktatók Orgazmus Meditáció órák címen tanítják a népet San Diegótól New Yorkig 2009 óta. Az alap OM technika nem változott az elmúlt években, a férfi talpig ruhában, a nő pedig deréktől lefelé meztelen. A férfi a nő csiklójának egy pontját speciális pózban stimulálja, a pózban a nő fekszik párnákkal kitámasztva, a férfi pedig oldalt ülve izgatja a nőt. Mindehhez előjáték nem szükséges, az oktató videót elnézve még csak csók sem csattan el a bizarr, szakszerű és rideg érintkezés előtt.

Az OM technikát rengeteg férfi tanulja, köztük a rangidős a 48 éves Ken Blackman, az egyik Apple szoftver mérnök. A Jezebelnek adott interjúban a férfi azt nyilatkozta, az orgazmus tréning megváltoztatta az életét. Azért ment el a képzésekre, hogy jobb legyen az ágyban, ám nemcsak hogy jobb lett, de egészen megváltozott a viszonya a nőkhöz. Állítólag az orgazmus leckékkel a férfiak megtanulnak nem félni a nők szexualitásától, nem pedig annak irányítását tanulják. Blackman úgy fogalmazott, megtanult együtt táncolni a nők testével. Állítólag ez a fajta érintkezés vonzóbbá teszi a férfiakat, ráadásul sok nő könnyebben lép tovább a tényleges szexre. Blackman és férfi társai nagyon örülnek, hogy végre megtudhatják, mi kell a nőnek a csodagomb nyomogatásával – a figyelmesség, kedvesség, egymás iránti tisztelet és érzékiség kicsit háttérbe szorul.

Az alábbi videón látható, mi is az alap OM technika pontosan, és lépésről lépsére hogyan kell elsajátítani. A 13 perc leteltét telefon jelzi, a résztvevők ruhában vannak, ráadásul az utolsó két percben egy törölközővel törli meg a nőt a férfi. Ebben aztán körülbelül annyi szexualitás van, amilyennek tűnik, mindenesetre üdvözlendő, hogy Freud elméletét, miszerint a klitorális orgazmus gyerekes és az igazán felnőtt nő csak a hüvelyén keresztül élvez el, hivatalosan is cáfolják.

A szervezetet Nicole Deadon alapította, a nőt rengetegen támadták feminizmussal. Számos újságban írták azt róla, hogy túlzottan a nők orgazmusáról szólnak a tréningek, a férfiakat ezzel teljesen háttérbe szorítva. Később 1800 karakteres levélben kért bocsánatot a férfiaktól, és azt magyarázta, olyan eszközt ad a nők és a férfiak kezébe, amit az életük minden területén használhatnak.