Hiába ejakulál aktus közben egy nő, az általános hiedelemmel szemben egyáltalán nem biztos, hogy elélvezett - derült ki az olvasói beszámolóból. Adrienn cirka 10 éve rendelkezik a squirt képességével, de eddig csak úgy volt orgazmusa közben, ha saját magát izgatta a kezével. Ráadásul neki a legtöbb esetben nem is ott távozik a folyadék, ahogyan azt a szakirodalomban említik.

Míg egyre többen és egyre bátrabban számolnak be a magyar nők is az ejakulációról, más néven a squiört-ről, csak elvétve lehet arról hallani, hogy a köztudattal szemben ez a képesség korántsem függ őssze az orgazmussal.

33 éves olvasónk számol be most arról, hogy bár majdnem egy évtizede spriccelni szokott az ujjazások, aktusok alkalmával, nincs, vagy csak a csiklója izgatásakor van orgazmusa.

Nemcsak a húgycsövön keresztül távozik az anyag

"Még fiatal lányként, valamikor 18-19 éves koromban láttam először olyan pornófilmet, amiben spricceltek a csajok" - magyarázta Adrienn. "Meggyőződésem volt, hogy ilyen nem létezik, imitálás vagy csak simán pisilés az, amit a kamerák előtt csinálnak, nem is nagyon foglalkoztam a témával. Aztán körülbelül 24 éves lehettem, amikor először volt hasonló élményben részem. Az akkori pasim ujjazott nagyon erősen és gyorsan, míg egy pontnál a vizelési ingerhez hasonlót éreztem, majd amikor kihúzta az ujjait, erős sugárban jött belőlem a folyadék. Tisztában voltam azzal, hogy ez nem pisi, mégis nagyon zavarban voltam annak ellenére, hogy jóval tapasztaltabb volt a partnerem, és ő nagyon büszke volt a teljesítményére. Magyarázni is kezdte, hogy ez bizony a női ejakuláció, más néven spriccelős orgazmus, de már ekkor tudtam, hogy van egyfajta fogalomzavar az emberekben erről a jelenségről: nekem ugyanis a spricceléssel nem függ össze azóta sem az orgazmusom.

Sőt, ami engem illet, a legtöbb esetben nem is a húgycsövön keresztül távozik a folyadék, hanem a hüvelyen keresztül. Ez onnan vált egyértelművé, hogy amikor lovagló pózban vagyok a pasin, az ejakulátum csak akkor jön ki, ha felemelkedek a farkáról, vagyis szabad utat kap. Szóval, nálam mindez úgy történik, hogy általában én irányítom a folyamatot: ujjazásnál első pár alkalommal megmutatom, hogyan kell csinálni ahhoz, hogy spricceljek. A technika megegyezik az oktatóvideókban látottakkal, az ujjakat erősen a hasfal felé kell nyomnia a pasinak, kitapogatva a skenei-mirigyet, majd azt gyorsan, már-már erőszakosan kell stimulálni. Nálam a hatás szinte másodpercek kérdése, a víz-szerű anyag egyből kizúdúl belőlem (több deciliternyi is akár), és tocsogáshoz hasonló hangok előzik meg a folyamatot (a pasi innen tudja, hogy jó helyen jár). De ez nem feltétlenül jár orgazmussal. Az érzés jó, viszont köze sincs a kielégüléshez, igaz, akár orgazmusom is lehetne közben, ha a csiklómat simogatom (volt már erre példa)."

Olvasónk egyébként hozzátette, azért írta le mindezt, mert eddigi kapcsolatai alatt kivétel nélkül mindegyik férfi meggyőződése volt, hogy ha spriccel a punci, akkor az teljes bizonyossággal az orgazmus jele, így színlelésnek helye nincs - pedig hatalmas tévhit az egész.