18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így mondjuk meg neki, hogy rossz az ágyban

2012.08.13. 21:35
A szexológusok szerint az őszinte kommunikáció a jó szex és kapcsolat alapja, ehhez képest az ember számos hülyeséggel, lapítással, hazugsággal próbálja megoldani, ha rossz a szex. Íme néhány tipp, hogyan tegye végleg tönkre a kapcsolatát, ha nem elég bátor ahhoz, hogy a megoldáson dolgozzon.

A párkapcsolatok kezdeti szenvedélye hónapokat lök a szexen, aztán ez elhalványul, és marad a rutin. Ha nem beszélik meg pontosan, ki, mire vágyik az ágyban (gyors szex, szeretkezés, csak petting, vagy bármi más), idővel problémák lesznek a szexben. Sőt, később kifejezetten rossz is lehet a szex a másikkal, ha idővel eltérőek az igények. Ha az embernek nincs kőből a szíve, nem vágja oda, hogy anyukám, valamit nagyon szarul csinálsz. De azt se teszi, amit a szexuálpszichológusok javasolnak, azaz nem deríti ki, kinek mi jó, éppen akkor milyen hangulatban van a másik, mire vágyik. Marad a lapítás és a sunyiság, a hazugságok és a terelés, mint például a fejfájás, amit a csajok vesznek elő, a pasiknál pedig az, hogy a pornót véletlenül látható helyen hagyják. A bátorság kevesekben van meg ahhoz, hogy a megbeszélést és az őszinteséget válasszák – ez derült ki a Velvet rövid körkérdéséből. A fórumokat, hazait és külföldieket olvasva is hasonló a helyzet, a többség tényleg az elterelést választja, az eszközök színes tárházát felvonultatva. Ha bátortalan az egyenes beszédhez, íme néhány tipp, hogyan építse le, és tegye tönkre a kapcsolatát.

Fejfájás, gyomorpanaszok elterelésnek

A csajok főleg a fejfájásra panaszkodva kerülik a szexet, sokszor azért ennek valós oka is van – menstruációs migrén, szimpla migrén például –, de ha a kelleténél többet fáj a feje, és gyógyszert sem vesz be, nagy valószínűséggel kamuzik. A pasikat sem kell félteni, a hosszas ásítozástól a gyomorfájás szimulálásáig is elmennek, és ha kell, akár többször kimennek a vécére a bajt nyomatékosítva, mint kellene. És persze kutyául szenvednek, csak hogy a felajzott nőt valahogy leépítsék. Amennyi energiát a terelésbe fektetnek, akár meg is beszélhetnék, kinek mi a jó. Ha szavakkal nem megy, akkor a szexológus tanácsa szerint szex közben valahogyan vezessék rá egymást, kinek, mi esne jól. "Lapítok, mert utálom a konfliktusokat. Megpróbálok rájönni, van-e valami, amiben jó, mondjuk szarul dug, de jól nyal vagy ilyesmi. Igyekszem olyan pozíciót keresni, ami nekem tuti jó, és akkor nem kell sokáig bámulni a plafont, miközben a másik próbál orgazmust kicsiholni magából" – írta a Velvetnek a 29 éves Anita, aki ezt csak kapcsolatban csinálja.

stockfresh 847842 young-couple-in-bed sizeM
Fotó: Stockfresh

A kövérség a legegyszerűbb ok

A tuti tipp, ha tényleg soha többé nem akar a partnerével szexelni az az, ha azt mondja, fogynia kell. Ha igazi rohadék akar lenni, akkor nem csak mondja a másiknak, hogy kövér, hanem egy mérettel kisebb fehérneműt vagy ruhát vesz a nőjének. Nincs az a nő – akár vékony, akár sportos –, aki ezen ne kezdene el agyalni, és akkor záporoznak is a kérdések, szerinted hájas vagyok, nem kellene fogynom? Erre különösebben válaszolni sem kell, elég a hümmögés, és kész is, a nő már úgy veszi, hogy kövér disznónak tartják. Ezután egész biztos nem lesz kedve cicadörgölőzni, sem a zuhanyzáshoz csatlakozni.

A pornót ne titkolja többé

Mit tesz, ha rossz a szex?

 • 1574
  Próbálom szex közben megmutatni, mire vágyom.
 • 1494
  Megbeszélem a problémát.
 • 821
  Kerülöm a szexet ahogy csak tudom
 • 129
  Hazudok, és betegséget színlelek.

Az is egyfajta elterelés, ha az addig titkolt matyizást és pornónézést nyíltan kezeli. Soha többé nem törli ki az előzményeket, így amikor a partnere féltékenységében a vélt szerető után kutakodik a gépen, garantáltan belebotlik abba, hogyan csinálnak biliárdasztalt egy nőből. Ha pedig annyira pornófüggő, hogy DVD-ket is vásárol, pornómagazinokkal együtt, hagyja kint azokat az asztalon, persze véletlenül, és ha számonkéri a másik, hogy azok az ócska kurvák miért, és én miért nem?, csak hümmögjön és pislogjon. A helyzetben egyébként fogékonyabb a másik a hazugságokra, és bármit elhisz, mert el akarja hinni – akárcsak a megcsalásnál, amikor kiderül. Ha még messzebbre akar menni, és valóban nem célja magába nézni, és javítani a kapcsolatán, felvetheti, hogy benne lenne például egy gruppenszexben, természetesen partnere barátnőivel.