Számos lakásból megcsodálhatja a várost, addig se tévézik, ráadásul az edzést is kihagyhatja aznap. Továbbá olcsóbb, mintha a haverokkal/barátnőkkel bulizna, piálna reggelig.

Különösebben senkit nem kell rábeszélni az egyéjszakázásra, elvégre egy könnyű dugást kevesen utasítanak vissza. A gyors élvezet mellett megannyi más ok is szól az egyéjszakázás mellett, mint például az, hogy lesz egy jó sztorija. A The Frisky összeszedett pár érvet, zömében arra kapunk választ, hogy a hozzád vagy hozzám kérdésre miért a hozzádot célszerű választani.

Kevesebbet tévézik..

mert nyilván szexel, ahelyett, hogy bekapcsolná a tévét. Tény, hogy a tévé és a szex együtt nem igazán férnek meg, kivéve ha pornóról van szó vagy ha lenémítva megy a háttérben. Szórakozásnak, kikapcsolódásnak a tévé helyett a szex sokkal jobb, ez vitathatatlan. Még akkor is, ha a kedvenc sorozatról kell lemondani ezért.

Nem kell reggel beágyazni

Ha az ágy a helyszín, akkor általában a mosógépben végzi a lepedő, a macera helyett a legcélszerűbb máshoz menni, és másnál összedisznózni az ágyat. Az ágyazás egyike az utálatos házimunkáknak, bár megúszható azzal, ha van külön hálószoba, és csak egyszerűen egy ágytakaróval elrendezgeti az ember az ágyneműt – azért a rendes fiúk és lányok mégiscsak ágyneműt húznak szex után.

Annyi lakást nézhet meg mint egy ingatlanügynök

A város megannyi nevezetességét meg lehet csodálni egész más perspektívából, ráadásul számos lakást megnézhet. Az sem utolsó, hogy rengeteg nem budapesti születésű lakos ismerte (és ismerheti) meg úgy a nagyváros éjszakai buszjáratainak menetrendjét, ha kicsit bevállalósabb. A közös albérletben dugni csak ideig-óráig szórakoztató, egy idő után zavaró a haver a másik szobában.

Lesz egy jó sztorija

Ha eltéved a hazaúton, vagy épp valami olyat csinált, amit addig sohase, esetleg iszonyúan leégett a partnere előtt valami szöveggel, vagy épp a tejbe áztatott kifli üzemmód miatt nem tudott teljesíteni, mind elmondhatja a haveroknak. Mesélhet a mocskos kalandról, vagy annak helyszínéről ha jó volt, ha rossz. Az egyéjszakázós sztorikról még a következő egyéjszakás szex után is szórakoztató beszélgetni.

Pénztárcabarát megoldás

Bár amíg az ember felszedi azt, akit végül hazavisz, általában, jó esetben meghívja egy italra. Vagy kettőre, de tök részeg nem lesz. Egyéjszakázni olcsóbb, mint önsajnálatból a padlóig inni a haverokkal, taxizni ide-oda az éjszakában, és zabálni valahol. Ráadásul egy embert meghívni még mindig olcsóbb, mint kettőt, hármat, vagy akár négyet például.

Edzésnek is felér

Aznap nem kell edzeni menni, vagy másnap, ez teljesen mindegy, ugyanis az első szexbe általában mindenki belead apait anyait. Így aztán ég a zsír 69-ben, kutyában, a konyhaasztalon, a zuhanyzóban, az utcán a tűzcsapnál, bárhol.

Álmatlanság ellen tökéletes

Illatos fürdők, homeopátiás módszerek, gyógyfüvek és altatók helyett a kielégülés sokkal egészségesebb és jobb, a szex ráadásul enyhít a stresszen is. Egy jókora élvezés után – olyat is hallottunk már, hogy közben – édes az alvás, ráadásul akinek van hozzá mersze, pofátlanul, mindenféle következmény nélkül bealudhat.