Adrian Carter még tavaly vett be a minőségibb szex kedvéért a ViralisPro nevű készítményből, aminek elvileg semmilyen mellékhatása nincs, neki viszont vér lőtt a péniszéből, és el is tört. A cég szerint túl keményen dugott.

Egy 29 éves amerikai férfi beperelte a ViralisPro nevű potencianövelő tablettát gyártó céget, mert állítása szerint tavaly azért tört el a pénisze, mert az ő termékükkel akarta kicsit felpörgetni a szexet – írta az ABC News. A termék gyártói természetesen nem akarnak ennek helyt adni, nekik három urológusuk erősítette meg, hogy a hasonló esetek általában a túl kemény menetektől következnek be.

A texasi Adrian Carter állítása szerint a kora reggeli órákban vette be a készítményt egy benzinkúton, aztán egy hotelben a szeretőjeként említett nővel zavartak le egy menetet. Az aktus során egyszer csak durva fájdalmai lettek, a péniszéből pedig vér fröcskölte össze a falakat, a falat és a tükröt – áll az augusztus 27-én feladott bírósági keresetben. A sürgősségi kezelés után kiderült, hogy akár az is megtörténhet, hogy a jövőben Carter képtelen lesz szexre, és gyerekei sem lehetnek.

A kereset szerint a ViralisPro indokolatlanul veszélyes a használó számára. “Rettenetes volt megnézni a képeket. Tudom, hogy furán hangzik, de fiatal volt és egészséges, ráadásul semmilyen más gyógyszert nem szedett a baleset idején” – nyilatkozta Carter ügyvédje, Melisse Moore.


A New Jersey-i illetőségű cégen sok pénzt próbálnak behajtani, az orvosi költségeken túl kártérítést is kérnek a megtévesztő hirdetés, a lelki györtrelem, a fájdalom és a jövőbeli veszteségek miatt is. A megtévesztő reklám egyértelmű, mivel a ViralisPrót minden elemében természetes, mellékhatások nélküli potencianövelőként írja le a gyártó.

Az egyébként nagyon ritka faroktörés történetének hitelességét több orvos is megkérdőjelezi, mivel utána a pénisznek padlizsánhoz kéne szerintük hasonlítania, viszont olyanról még nem hallottak, hogy vért lő. A törés leggyakrabban akkor következik be, ha a pénisz véletlenül kicsúszik a hüvelyből, és a megállíthatatlan következő lökés már a szeméremcsontnak, a gátnak vagy a comboknak ütközik. Elvileg bármilyen pózban előfordulhat, de az a leggyakrabb, amikor a nő van felül, mert akkor a teljes súlyával huppan rá az érzékeny részre. Ez reccsenéshez hasonló zajjal jár, fájdalommal kísérve megszűnik az erekció, a pénisz pedig szinte azonnal deformálódik. A törés amúgy nem igazi törés, de a szöveti károsodás hasonló tüneteket produkál.