18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az öt legveszélyesebb szexpóz

2012.09.14. 21:54
Az emberek nagyrésze szeretne minél több verzióban örömet okozni magának és a másiknak, aminek érdekében hajlandók akár teljesen kicsavarni a testüket. Néha viszont ez mégsem annyira biztonságos, mint amennyire szeretnénk, hogy az legyen.

Body builder

A veszélyes pózok közül ez a legelterjedtebb, hiszen első ránézésre elronthatatlannak tűnik. Kell egy átlagos erőnléttel rendelkező férfiember, aki magához szorítja a nőjét, illetve egy olyan fal, ami valószínűleg nem fog kidőlni az első erősebb löket után. A veszély akkor kezdődik, amikor a jól sikerülőnek ígérkező aktus közben megizzad a falnak pakolt fél háta, amitől könnyedén úgy végig csúszhat rajta, hogy erősebb combizomzat segítségével még a férfi fejét is a falnak rántja.

London Bridge

Na itt már első ránézésre is ezer dolog tönkremehet. A híd eleve nem a legkényelmesebb testhelyzetek egyike, különösen akkor nem, ha még egy felnőtt nő súlya is tovább nehezíti. A túlzott elán csukló- és bokaproblémákat okozhat, de hátbántalmakhoz is vezethet. Ha a férfi megcsúszik, a kismedence is megsérülhet, arról pedig már nem is beszélünk, hogy mennyire fog fájni mindkét fél feneke.

Triple Lindy

Ha valaki látta a Vissza a suliba című film vonatkozó részét, akkor talán összeáll, hogy a Triple Lindyt  lehetetlennek szokás tartani a műugrásban is, és bár nem tűnik ennyire bonyolultnak a póz, azért vannak benne kihívások. A nőnek egyrészt remek hasizomzattal kell rendelkeznie, hogy a péniszen tudja magát tartani, a férfinak pedig egyszerűen mindenhol erősnek kell lennie már megint. Ránézünk, és láthatjuk, hogy a zuhanás és fejsérülés teljesen alap lehetőség, de például a pénisztörés is simán összehozható így, ami minden férfi legrosszabb rémálma.

Amazon

Negyedik veszélyforrásunknak már a nevében is benne van, hogy itt bizony felcserélődik az erősebbik nem fogalma, mivel a férfi fekszik a hátán, a nőre támaszkodva. A szakértők gyakorlatilag senkinek nem ajánlják, mert itt halmozottan fennáll a pénisztörés veszélye, hiszen a farok alapból sem arra lett kitalálva, hogy a szokásos irányával ellentétben hajoljon, ami különösen akkor válik fájdalommá, ha a nő véletlenül leül.

Csipesz

A póz kipróbálása tényleg legakrobatikusabbak számára adatik meg, hiszen a nő teste oldalra néz, és csak az egyik karjával tartja magát, miközben csipesszerűen helyezi az egyik lábát a férfi két lába közé, a másikat pedig kicsit behajlítva a testére csavarja. Az egyszerű emberek teste egyszerűen nem ezekre van gyártva, ezért mindig fennáll a veszélye, hogy a nő szupererős karja felmondja a szolgálatot, de egy rosszkor történt fordulás is eldeformálhat több izmot is.