Gondolná a joviális hentesről, hogy szabadidejében asszonyokat kényeztetne? Az ápolónőről, hogy édeshármasozna a férjével és egy ismeretlennel? A facebookos szexpartnerkeresők tele vannak meglepetésekkel.

Tele van a Facebook szexpartnerkeresővel. Azok pedig olyan felhasználókkal, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy az egész világ láthatja, kivel és mit szeretnének csinálni. Ezért aztán lelkesen posztolnak az egyes oldalakra, az összes Facebook-felhasználó elé tárva saját vágyaikat, és néhány kínzó kérdést.

Nem értjük például, hogy milyen lehet a normál szex. Vagy hogy mennyire lehet elkeseredett az az ember, aki 15-45 éves korig bárkivel szexelne. De a legnagyobb kérdőjel mégis az: hogyhogy nem tűnik fel a kibelezett disznóval vagy feszülettel pózoló embereknek, hogy a szexpartnerkeresőről bárki a privát szférájukba kerülhet? Galériánkban összegyűjtöttünk néhány érdekességet, kitakarva természetesen a neveket és a fotókat.

2012 szexpartner-kereső szövegei a jelek szerint tehát:

1. Kanizsai punci?

2. Valami nő jelöljön.

3. Modell vagyok, fasz kell!

Tanulság nincs, hacsak nem annyi, hogy ne pózoljunk feszülettel a nyilvános profilképünkön, ha dugásért könyörgünk a Facebookon, képet lopni csúnya dolog, a miskolci lányok pedig elfogytak.