Egyik olvasónk kérte tőlünk, hogy összesítsük, mely klipekre indult be a pasik fantáziája. Kiderült, a pornóhoz szokott huszonévesek soha nem nyúltak magukhoz klipeket nézve, azonban az MTV-n felnőtt generáció annál inkább.

"Tudnál szólni a velveteseknek, hogy csináljanak ilyen 'melyik klipekre verték ki a férfiak legtöbbet' összesítést? Ilyesmi téma érdekelné igazán a népeknek, nem pedig az, hogy most lelki okokból nem szeretik a szopást!" - érkezett közvetve a levél szerkesztőségünkbe, a kívánságnak eleget téve pedig körbekérdeztünk, és átlapoztunk pár blogot. (A velvetszex kukac mail.velvet.hu címre szívesen várunk további olvasói leveleket.)

A megkérdezett férfiak közül a huszonévesek egyáltalán nem tudtak a témához szólni, olyan válaszokat kaptunk, hogy mindig true pornóra vertem, nagyon kispályás dolog klipekre rejszolni, illetve, hogy a mindenhonnan elérhető pornó tönkreteszi az erotikus klipgyártást. A harmincas és negyvenes pasik (nyilván akik az MTV -n nőttek fel, akkor amikor a VHS-en másolt pornóhoz is alig lehetett hozzájuni) azonban lelkesen válaszoltak a kérdésre. Többen is hozzátették a tanulságot, hogy klipeket matyizás céljából nézni csak és kizárólag akkor jó, ha nincs egy újság sem: "mert ennél még egy ckm is jobb, pedig abban sincs punci és mell".

A világ legjobb segges klipje címet a Blueboy Remember Me-je kapta, többen rajongtak a Lambadáért a szoknyák alól villanó seggek miatt. Sabrina pillanatnyi mellvillantása a Boys, boys, boysban szintén sokakat felkavart, ahogy Madonna is, meglepő módon nem a fülledt Justify My Love-val, hanem a Secret klipjével.

1. Blueboy: Remember Me

2. Sabrina: Boys, boys, boys

3. Madonna: Secret

4. Kaoma: Lambada

5. Billy Idol: Cradle Of Love