18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A kurvázás a kiábrándultak sportja

2012.09.20. 20:51
Csak a notórius kurvázók védekeznek azzal a szöveggel, hogy minden pasi kurvázik: szép számmal vannak olyanok, akik nem nyúltak még prostituálthoz. Az okok változóak: egyszerűen nincs szükség rá, férfiatlannak, cikinek vélik, nem éreznek szexuális izgalmat az utcalányok iránt, vagy csak nem tudják megfizetni a szolgáltatást. Olvasóink vallanak.

"Az a férfi, aki azt mondja, nem kurvázott még, hazudik" – jellemzően ezzel sztereotípiával jönnek a notórius kurvázók, pedig szép számmal akadnak olyan férfiak is, akikben még csak fel sem merült, hogy pénzt adjanak ki szexuális szolgáltatásért. Ahogyan a kurvázásnak, annak is megvannak az okai, hogy miért hagyja ki valaki a tálcán kínált lehetőséget: van, aki férfiatlannak találja, van, aki egész egyszerűen nem tudna egy nőt szolgáltatásként kezelni, de olyan is van, aki vágyna a dologra, de nincsen elég pénze egy luxusprostihoz. Olvasói levelekből, hozzászólásokból  szemlézzük a leggyakrabban előforduló okokat:

Nincs rá szükség

"Sosem kurváztam" – vallotta be a 37 éves Dávid. "Sablonos az ok: sosem volt rá szükségem, ezért nem kerestem soha egyetlen szolgáltatót sem. Igaz, ők engem igen. A 90-es évek közepén voltam sorkatona, és a laktanyába menet útba esett a körúti villamos, amit akkor épp felújítottak. Így a Rákóczi tér és a Blaha között rendszeresen gyalogoltam, egyenruhámmal véres posztóként villantottam a lányok között. Persze ők nem tudhatták, hogy nap mint nap otthonról jövök, így nem vagyok rászorulva. A direkt marketinget általában azzal hárítottam, hogy 1950 forint  

a havi zsoldom, ebből jelenleg 200 forint van a zsebemben – ez már akkoriban is jóval a családi kedvezményes minimáltarifa alatt volt. Egy alkalommal viszont az "egy kézimunkára az is elég" választ kaptam, nem mellesleg egy olyan lánytól, aki abban a közegben szokatlanul ápolt és csinos volt, ráadásul az összes foga a helyén volt. Na, akkor majdnem elcsábultam, ha a hely varázsa nem rombolja le a biztonságérzetem, talán most mesélhetnék a tapasztalataimról."

„Egyszerűen nem volt még szükségem arra, hogy fizetni kelljen egy nőért. Ha komoly kapcsolatom volt, azért nem, ha nem volt kapcsolatom, akkor meg azért nem, mert ha szexhiányom volt, csak el kellett mennem egy szórakozóhelyre, és mindig akadt valaki, aki egy-két pohár ital után feljött a lakásomra. A hódítás öröméről sem mondanék le soha, lealacsonyítónak érezném, ha fizetnem kellene a szexért. És nem a nő számára, hanem magam számára lealacsonyítónak” – magyarázta az 52 éves József.

Férfiatlan, ciki

„A kurvázás szerintem a kiábrándultak sportja” – fogalmazott egyik olvasónk. „Azoké, akinek épp nincs idejük időt, energiát feccölni egy könnyen megkapható nem útszéli, hanem bárpult mellett riszáló, vagy cseten ajánlkozó fiúba vagy lányba, öregbe vagy fiatalba. Mert már minden van. És vannak a magukra igénytelenek, és azok, akik menekülnek, és soha nem kapják meg, amit remélnek. Ők a legszánalmasabbak.”

„Ahogy a nagydicsű 'férfias' jelzőt én értelmezem, a világon a legférfiatlanabb dolog a másik ember testét alkalmi használatra megvásárolni, majd ezt nemes egyszerűséggel kurvázásnak titulálni” – fogalmazott a másik olvasó.

Nem tudná kurvaként kezelni a nőt

„Alighanem ciki lenne egy kurvázásnál arra törekedni, hogy kielégüljön a nő, márpedig az számomra meglehetősen fontos, nem igazán tudok egy nőt szolgáltatásként kezelni” – mondta a 37 éves Árpád, akinek fejében eddig mindössze egy alkalommal fordult meg, hogy felhív egy kurvát, de hamar el is vetette az ötletet. „Amikor a feleségem elhagyott, majdnem megtettem ezt a lépést, majdnem befizettem egy házhoz jövősre, de kb. annyira, hogy legyen kihez hozzábújni.”

Nincs szexuális vágy, csak szánalom

Tibor 43 éves, és még csak eszébe sem jutott soha, hogy egy prostituálttal elégítse ki a vágyait. „Tisztában vagyok azzal, hogy tévhit, hogy minden kurva ápolatlan és hülye, ráadásul a luxuskurvák csak gumival vállalnak mindent, és még így is folyamatosan járnak HIV-szűrésre. Ennek ellenére nem bírnék egyikhez sem nyúlni, valahogy mocskosnak érzem őket, a szexuális vágy helyett pedig csupán szánalmat érzek még akkor is, ha egy bombázóról van szó” – írta.

Nincs elég pénz

„Az útszéli kurvák nem vonzanak, akik meg érdekelnének, azokat százezer forint felett lehet megkapni egy éjszakára. Ennyi pénzt nem fogok kidobni egy nőért, úgyhogy ez egy beteljesületlen vágy lesz mindig” – magyarázta Tamás.

Nincs mindig jobb

„Hogy nincs a kurvákra szükség, mert van jobb? Nem mindig” - többek közt ez a véleménye a dologról egy profi kurvázónak, a 47 éves Lászlónak. „Vagy nem olyan fiatalok és szexik a partnerek. Sokan megunták már a párjukat, izgalomra vágynak, amit otthon nem kapnak már meg. Van aki swingerezik, van aki kurvázik. Hogy mocskosak ? A olaszul puttana a nevük, amely arra utal hogy tiszták, ápoltak. Valószínűleg vannak lepukkant szerencsétlenek, akik nem sokat fürdenek, és rossz körülmények közt élnek, de rájuk csak a hasonló körülmények között élők vágyakozhatnak. Ha szolgáltatást kínálnak, annak vonzónak is kell lennie. Egy mocskos ápolatlan ember nem vonzó” – magyarázta László, aki szerint a kurvák arra valók, hogy szexuális izgalmat okozzanak, és nem pótolják az érzelmeket.

„Akiknek szexuális hiánya van, vagy nagy az étvágya és sok pénze, azokat érdekli ez a dolog. Az igaz, hogy relatíve drágák, és valóban nem telik rájuk az embernek minden nap. Elfogadom, hogy ennyi pénzt nem akarnak kidobálni rájuk. Az viszont nem igaz, hogy lemegy valaki a sarki sörözőbe és 5 perc alatt bárkit elcsábít, az csak duma. Továbbá a sarki sörözőben elég kicsi az 1 nm-re eső szexi nők száma, akik pont téged kívánnak.”

„Ami a luxuskurvákat illeti: pont nem ők vállalják csak gumival, mivel az egyik extra pont az, hogy például mélytorkos gumi nélkül, stb.” – folytatta szakértő-olvasónk. „Vannak profi prostik, akik sokáig akarnak élni, és mindent csak gumival csinálnak, az orált is. Hozzájuk érdemes járni. Igaz, hogy gumi nélkül sokkal élvezetesebb a szex, de életveszélyes. Egyébként sokkal mocskosabb foglalkozás a nővérkének kórházi kacsákkal foglalkozni, ráadásul fertőzést ott is bőven kaphatnak. És rohadt kevés érte a fizetés. Ez afféle egészségügyi szolgáltatás, amely megszabadít a szexuális feszültségtől. Némely nyugati országokban a TB is támogatta. Ha van olyan nő, akinek bírja a gyomra a kevésbé vonzó kuncsaftokat is, jól kereshet vele. De valóban tévedés azt hinni, hogy a kurva is minden esetben élvezi a szexet. Igen, nem túl férfias dolog kölcsönvenni valaki testét egy pásztorórára, kivéve ha ő ebből él és megéri neki is."