A G-pontos vibrátor, ami egyben csiklóizgató is, könnyen használható, tapintása kellemes. A többfunkciós szerkezet hüvelybe való része lapos, így akár párban is lehet használni.

A G-pont- és csiklóizgató vibrátor a tapasztalatok szerint sokkal inkább hasonlít a dugásra, mint a maszturbálásra, de tesztelőnk szerint azért még mindig a szex a jobb. A 27 éves Janka életében először használta a We-Vibe vibrátort, és a kezdeti nehézségek ellenére azonnal megszerette a rózsaszínű szerkezetet.

"Tetszik a színe, hogy pink. Nagyon finom, puha anyaga van. Elkezdtem rázogatni, és olyan, mint egy gerinctelen élőlény, mozog össze-vissza. Tapintásra olyan, mint egy nagy gumicukor" – írta a tesztalany, aki filmbe illő jelenetként az autóban felejtette az átlátszó dobozos vibrátort, az apja pedig beült mellé. "Eleinte csak nézegettem, soha nem használtam ilyet, fogalmam sem volt róla, hogy 24 órára akkumulátorra kell tenni. Én, mint vibrátor-szűz egyed, nehezen jöttem rá, hogyan működik. Magyarul nincs rajta a használata. A képek alapján annyira nem tudtam kiigazodni, sok időbe telt, míg rájöttem, hol kell nyomkodni. Össze-vissza kapcsolgattam, az pedig pörgött mindenfelé, ami azért vicces volt."

Janka a pároknak ajánlott vibrátort partnerével használta, és bár a szerkezet kifejezetten pároknak készült, a pasija eleinte nem merte a farkát betenni a vibrátor mellé. "Lapos, így egy kisebb farok biztosan befér gond nélkül,a nagyobb méret már necces. Nekem hátrahajló méhem van, és ez egy kicsikét nyomta, nem hosszú, de én éreztem a méhemnél néha. Ajánlom mindenkinek. Iszonyú cuki, hogy van hozzá selyem tároló."

A tesztelő most használt először vibrátort, a G-pontos vibrátor annyira meghozta a kedvét, hogy többet is ki szeretne próbálni. "Síkosító nélkül használtam, tök könnyen csúszik, olyan az anyaga. Ha izgatod magad előtte vele, akkor könnyen felcsusszan. Nem is olyan hosszú, szerintem a szűz lányok is nyugodtan kipróbálhatják. A klitoriszizgatót használtam először, aztán dugtam be a másik végét." A tesztalany és a pasija nem tudtak rájönni, hány fokozata is van, az utasításban 7 módot írnak, de ők állítják, ennyit biztosan nem tapasztaltak a szerkezeten. "Kézzel rá kellett segíteni a mozgására, a csiklóizgató részén. Sokkal inkább hasonlít a dugáshoz, mint a masztizásra, de a dugás még mindig sokkal jobb."