18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Masztibár nyílt nőknek Tokióban

2012.10.03. 21:25
A szórakoztató negyedben július óta várják azokat a nőket, akik szabadon szeretnének beszélgetni a maszturbálásról. A Love Joule bárban az italok mellett dildók és vibrátorok vannak, a tulajdonos szerint a környezet bizalomgerjesztő a nőknek, akik tényleg csak beszélgetni járnak oda.

Love Joule néven kell keresni a nők hivatalos love- és szexbárját Tokióban, ez az első ilyen hely a fővárosban. Japánban sok furcsaság van, ez tény, nyílt már hónaljszőrfétis-bár és a tokiói love hotelek is elég extrémek még a berlini szexuális kultúrához képest is. Azonban a masztibár nem valami bizarr fétis miatt nyílt, hanem valamiféle elkötelezettség miatt, hogy a nők megvitathassák a maszturbálási szokásaikat, problémáikat. A bárban nem maszturbálnak a nők, elvileg. A Love Joule bárban, ahova csak nőket várnak, szabadon beszélgethetnek a maszturbálásról. A bár egyben randihely is, legalábbis ezt hirdetik magukról, főleg nőket várnak, férfiak csak női társasággal mehetnek a bárba.

564687 423627781008832 1134511032 n
Fotó: Love Joule

A masztibár a szórakoztató negyedben, Shibuyában van, július óta várja a beszélgetni vágyó nőket. A piás üvegek mellett szexuális segédeszközök, vibrátorok, pacskolók lógnak a falon. Megumi Nakagawa, a bár tulajdonosa a dekorációt azzal magyarázza, hogy ilyen környezetben a nők nagyobb bizalommal vannak. "Miután leülnek, az ügyfelek képesek lesznek ebben a kellemes környezetben nyíltan beszélgetni a maszturbálásról. Mivel a legtöbb ember valami rejtélynek, tabunak tartja a női maszturbálást, ez a téma nem túl szokványos a bárokban" – nyilatkozta a tulajdonos a Tokyo Reporternek, magyarázva a bár létjogosultságát. Pornószínésznők és más szexiparos munkásnők is rendszeresen megfordulnak a bárban. "Divatos és szexi hely, valahogy máshogy – tökéletes hely csak csajos beszélgetésre vagy randira."

A bár keddtől szombatig este 7től éjfélig van nyitva, csak készpénzzel lehet fizetni.

A weboldalukon a bár programjait és saját koktélukat is meg lehet ismerni. Van, hogy szexológus megy a bárba kiselődást tartani a síkosítókról, vagy hogy pornószínésznővel beszélgetnek a nők a masztizásról. Természetesen tartanak after-partyt is, a bár saját love koktéljáról pedig azt írják, a szokásosnál kicsit erősebbre kell számítani.

552605 423627847675492 1176799422 n
Fotó: Love Joule

Mindezt összevetve egy tökéletes leszbikus bár képe rajzolódik ki az ember szeme előtt – elvégre is, ha mással nem is, a legjobb barátnők egy részeg éjszakán bármilyen dekoráció előtt megvitatják a maszturbálási szokásaikat. Hogy mikor mennek el, hogyan, és hogy ehhez képest milyen volt a pasi, akivel legutóbb voltak.