18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Akik a szüzektől vagy a pucéroktól félnek

2012.10.07. 19:05
Kevés dolog lehet kínosabb, mint megmagyarázni, miért nem örülünk egy csóknak, egy meredt faroknak vagy egy puncinak, de mint kiderült, létezik erre orvosi magyarázat is. Ezek közül szedtünk össze a kilenc legérdekesebbet.

Partenofóbia

Ez egy viszonylag könnyedén áthidalható probléma, de azért biztosan okozott már nehéz perceket a vele küzdőknek. A partenofóbok szüzektől és a fiatal lányoktól félnek. Ameddig az utóbbi még jól is jöhet, az előbbi biztosan elront pár dolgot fiatalkorban.

tk3s 1f420359

Medortofóbia

A medortofób ember az erektált pénisztől fél. Ezzel már első hallásra is nehéz együtt élni, hiszen enélkül különösen nehéz lehet a nőknek rendes párkapcsolatot kialakítani, de tovább gondolva az ezzel küzdő férfiak járnak a legrosszabbul, akik akár a saját pöcsüktől is pánikrohamot kaphatnak.

tk3s 20090515 jab c40 326

Medomalakufóbia

Egy férfi életében alapvető félelem a szerszám működésének zavara, de ameddig a nagyrészük tovább tud lépni ezen, addig a medomalakufóbok betegesen rettegnek tőle, hogy valami probléma éri őket, aminek következtében már magától a lankadt pénisztől is megijedhetnek.

Gimnofóbia

A gimnofóbiával küszködők félnek a meztelenségtől. Nem csak az zavarja őket, ha ők maguk nem hordanak ruhát, de más emberek csupaszsága is taszítja őket.

000 Nic610887
Fotó: Jack Guez

Eurotofóbia

Az eurotofóbok a nemzőszervektől félnek. Kiterjed ez a péniszre is, de leginkább férfiaknál jellemző a puncitól való rettegés, amiből az is következik, hogy menekülnek előle. Ez sem az a fóbia, ami elősegíti a stabil párkapcsolatokat.

tk3s 1f561254

Oneirogomofóbia

A hülye névhez hülye fóbia is társul: az ebben szenvedők a klasszikus nedves álmoktól félnek. Ameddig az emberek nagyrészének örvendetes, ha legalább álmában dughat vágyainak tárgyával, addig az oneirogomofóbok ijesztőnek találják ezt.

Malaxofóbia

Félelem az előjátéktól. Nem is kell ragozni, ez bizony szopás. Vagyis pont, hogy nem az.

tk3s h 103011621

Filemafóbia

A csókolózástól való félelem gyakran tovább megy, és már attól is félnek az ebben szenvedők, hogy mihez vezethet a csókolózás, ezért ez a fóbia remek táptalaja a teljes elzárkózásnak.

notebook

Szexuális klausztrofóbia

Annyira nem nehéz összetenni, a szexklausztrofóbok rettegnek a zárthelyi dugástól. Ezt egy ideig biztos ki lehet magyarázni azzal, hogy kalandvágyók vagyunk, és csak a közeli parkban szeretjük csinálni, de legkésőbb az első téli napokban kiderül, mennyire súlyos fóbia ez.