Bár szeretjük elhallgatni, a rendszeres szex egy csomó kötöttséggel jár, ami miatt egy kicsit módosítani kell azon az életformán, amit amúgy élnénk. Most felsoroljuk, mik azok a vitatathatatlan előnyök, amiket csak akkor élvezhetünk, ha kivesszük a nemiséget az egyenletből.

1. Nem foglalkozunk magunkkal túl sokat

Ha valaki rendszeres nemi életet akar élni, szinte kötelező átgondolni, mi a helyes stílus beszélgetésekben, mennyit lehet inni egy este, vagy megfelelő-e a ruha, amit estére veszünk fel, hiszen mindent annak rendelünk alá, hogy jó legyen az a dugás, vagy legalább legyen valamilyen. Viszont ha egyáltalán nem cél a szex, akkor adhatjuk az igazi ösztönlényt, elmehetünk csapzottan bárhova, és egyáltalán nem akarjuk magunkat szembe köpni, amiért a táncparkett helyett az asztalon alvást választjuk.

2. Többet sportolunk

Ameddig mások a nemiség örömeivel tudják le a napi mozgást, mi simán elmehetünk futni, gyúrni vagy bármit sportolni. Mivel bennünk marad a frusztráció, sokkal motiváltabban tudjuk ezt levezetni máshol.

3. Természetesen viselkedünk a másik nemmel

Nincsenek kínos jópofizások, egyszerűen barátkozunk az ellenkező neműekkel is. Nem emeljük piedesztálra őket, nem akarjuk az utolsó fillérjeinket is rájuk költeni, egyszerűen csúcsra járatjuk az emancipációt. Ennek megfelelően kedvesebbnek is tűnünk amúgy, hiszen nincsenek mögöttes szándékok.

4. Jobban koncentrálunk mindenre

Mivel a szex ugyebár nem központi téma, ezért sokkal jobbak vagyunk minden másban. Mi lehetünk a legjobb modellezők, hülyére verhetünk mindenkit Mortal Kombatban, vagy csak egyszerűen precízebbek leszünk a munkában.

5. Bűntudat nélkül maszturbálhatunk

Bár az egyéjszakás kalandokat nem befolyásolja, a kapcsolatokban komoly tabu a maszturbálás. Ha nincs ilyenekről szó, annyit szerethetjük magunkat, amennyit csak akarjuk, akár hajnalban jön ránk, akár délután.

6. Nincs nemi betegség

Tiszta sor, nemi élet nélkül nem lehet nemi betegséget kapni. Nincs kínos várakozás a gondozóban, és nincs magyarázkodás senki előtt.

7. Több pénz

A szex mindenhogy pénzbe kerül. Meg kell hívni embereket italokra, intézni kell a védekezést, fizetni kell a taxit, és egy csomó olyan dolgot, amire igazából nem lenne igényünk. Így a pénzünk 100%-a a miénk, és véletlenül sem kell ajándékokra és egyéb hülyeségekre gondolni.