Hulk Hogan kiábrándítóan bánik barátja feleségével a kiszivárgott szexvideójában, az Austin Powersből ismert Mini me-t pedig valaki megkérhette volna arra, hogy ne vegye fel, mit csinál a hálószobájában. R. Kelly prostituálttal csinálta, aki ráadásul nem töltötte be a 18-at.

Hulk Hogan bezabált, aztán meglovagolták

Hulk Hogan rendőrökkel nyomoztatná, ki szivárogtatta ki szexvideóját, amin egyébként barátja feleségét döngeti, pontosabban döngetné, ha nem zabált volna be annyira, mint a disznó. A szexvideó egyike azoknak a celebszexvideóknak, aminek soha nem kellett volna látnia senkinek.

Kid Rock gruppenszexel a szexvideójában

Kid Rock és Scott Stapp 2006-ban vették fel, ahogy gruppenszexeltek, mindenkit óva intünk attól, hogy sokáig, vagy akár többször is egymás után megnézze. Scott Stapp elégedett vigyora tutira beépül az ember fejébe. Azonban Kid Rock farkát nem látni, raádásul pólóban

Mini me hála az égnek nem mutat semmit

Az Austin Powersben megismert Mini me valamiért készített magáról egy szexvideót. Komoly részletek nem látszanak, tehát azt biztosan nem tudjuk meg, méretarányos-e Verne Troy. Azonban amit látni, az is épp elég.

R. Kelly kurvával csinálja a szexvideójában

R. Kelly szexvideója húsz perces, és bár bebizonyosodott, hogy nincs köze a gyerekpornóhoz, a szexvideóján látható lány állítólag még fiatalkorú. A lány kora nem látszik a videón, ennek ellenére nem ágyazzuk be a cikkbe, aki mindenáron látni akarja, keressen rá. Az énekes először fizet a csajnak, aztán azonnal a szájába is tolja a farkát. Állítólag az úgynevezett golden shower (vizelés) is benne van az árban, hála az égnek a szakadozó videón ez fel sem tűnik.

A Limp Bizkitből Fred Durstnak POV videója van

Sok millió dollárra perelt tíz oldalt is Fred Durst azért, amiért posztolták a házivideóját 2005-ben. Hozzá kell tenni, hogy Fred Durst független filmes hajlamait már a szexvideójában kiélte, végig POV felvételt láthatunk, ahogy dugja a csajt, majd azt is, ahogy az lecidázza. A szexvideóban a feje nem látszik, a farka, és annak minden részlete annál inkább. A bal karján lévő tetoválásról egyébként könnyű azonosítani.