Az Avatarban a navik a lófarkukat összeérintve dugnak, holott előtte csókolóznak. Jason Statham hátulról, állva csinálja meg Amy Smartot egy zsúfolt piacon, Stallone pedig egy sisakban szeretkezik Sandra Bullockkal.

Tény, hogy alig akad olyan közönségfilm, amiben jó, szép, hiteles szexjelenetet láthatunk. Főleg a vicces, elképesztő, már-már kínos jelenetekből van a legtöbb, például szex Howard kacsával, szex az űrben és hardcore szex száz ember szeme láttára. A teljesség hiánya nélkül összeszedtünk ötöt, a felsorolásból kimaradt ugyan, de meg kell említeni a Szex és New York második részében Samantha iszonyú kellemetlen szexjelenetét, és hát Bruce Willis is megkapja a magáét a Ponyvaregényben.

James Bond az űrben is szexelt

A 25 darab James Bond filmben bőven akadnak kínos halálesetek, kínos párbeszédek, kínos ruhák is a szexjelenetek mellet. Roger Moore kapta azt a csodás jelenetet James Bondként a tizenegyedik Bond-filmben, a Holdkeltében, hogy a nőjét lebegve kell megcsinálnia az űrben. A súlytalanság állapotában, misszionárius pózban. Természetesen azt senki nem hiszi el, hogy a jelenetet tényleg gravitáció nélküli környezetben vették fel, de még úgy is kínos a szexjelenet, hogy tudjuk, trükk az egész. Azért érdekes eljátszani a gondolattal, hogy a súlytalanság állapotában mi történik a testnedvekkel?

Sandra Bullock és Sylvester Stallone bukósisakos szexe

A pusztítóban Sandra Bullock és Stallone egymással szemben ülve, vezetékeken keresztül élvezik a szexet. Sly ellenőrzi a szájszagát, majd Sandra Bullock besétál köntösben egy bőrönddel, és  felveszik a fejükre a fura sisakot, amin keresztül szeretkeznek. Ruhában, egymásra se nézve.

Howard, a kacsa

Az 1986-os film úgy egészében olyan, mint egy rossz LSD trip, és amikor a főszereplőnő azt mondja az ágyban a bizarr szemű kacsának, ha gyerünk Mr. Macsó, ott tényleg valami eltörik az emberben.

Jason Statham egy zsúfolt piacon csinálja meg partnernőjét

Jason Statham az egész Felpörögve filmben rohan az életéért, az egyik jelenetben egy ázsiai piacon kergeti Amy Smartot, akit aztán arra kér, azonnal, ott a helyszínen rakja szét a lábát. Némi taszigálás és erőszakoskodás után ez meg is történik, a főhősnő végül megadja magát Stathamnek. Az egész piac üdvrialgása közepette zajlik a szex, elölről, hátulról, még seggrecsapkodás is van. A Felpörögve második részében a lovin szexel a párocska, külön kiemelnénk, hogy ott is ázsiaiak örülnek a dugásnak, ráadásul egy ló - aminek a pöcsét persze lassítva mutatja a kamera - átugrik a szexelő pár felett.

Az Avatarban a lófarkak összeérintése a szex

A navik csókolóznak, majd egymással szemben letérdelnek, és az USB szerű lófarkukat összeérintve szexelnek. A horrorfilmekben nem lepődünk meg ilyen furcsaságon, még akkor sem, ha vér is folyik közben. De ez az Avatarban kínosnak tűnik, főleg azért, mert a navik teljesen emberszerű lények, a filmben látott intim viszony, a simogatások, csókok egész más együttlétre utalnak.