Ugyan a váratlan bakikkal nem igazán tud mit kezdeni az ember szex közben, vannak olyan gondok, amik némi odafigyeléssel elkerülhetőek. A nők szemszögéből nézve összegyűjtöttük azokat a hibákat, amiket a férfiak a leggyakrabban elkövetnek az ágyban. Mint kiderült, még mindig túl sok a szájszag, a zokni és a modorosság, hangjuk viszont alig van a pasiknak.

Szagok

Alapvető, egyben az egyik legfontosabb szabály a szexben a kellő higiénia: sem borosüveggel, sem hamutállal nem szeret senki sem csókolózni, a szájszag pedig különösen akkor tud lehangoló lenni, amikor már a megfelelő intim helyzetben, a másik hatalmasakat nyögve liheg bele az arcodba.

Fogmosás nélkül ne bújjunk ágyba, vagy legalább legyen kéznél egy rágógumi. A higiénia viszont nemcsak a szájüregben elvárt: a férfiak gyakran poénkodnak a punciszaggal, pedig az ő esetünkben is lenne mire odafigyelni.  

„Volt már pasi, akit azért nem elégítettem ki orálisan, mert szörnyű szaga volt a farkának. Ezt egy kapcsolat elején nagyon ciki közölni, míg a másik meg csak annyit vág le az egészből, hogy na, megint egy csaj, aki nem szeret szopni. Pedig az ok néha egész egyszerű: büdös a pénisz” – magyarázta a 34 éves Lilla. „Szerintem egyáltalán nem ciki még egy spontán jött szex előtt is elnézést kérni és elrohanni egy mosdóba lelögybölni egy kis szappanos vízzel. A mosdatlan farok ugyanis pont olyan büdös tud lenni, mint egy mosdatlan punci.”

Zokni

Egyszerűen nem esztétikus, nem is vicces, sőt, a lúzer pasi benyomását kelti, ha a lábon marad a zokni. Egyesek szerint ápolatlan lábkörmökre utalhat, más nőknek pedig olyan érzésük támad egy-egy ilyen szituáció alkalmával, mintha a férfi minél hamarabb túl akarna lenni saját kielégülésén. „Nem egy szép látvány, az biztos, ráadásul én szeretem a lábfejemmel simogatni a pasi lábfejét, amit a zokni teljes mértékben ellehetetlenít” – fűzte hozzá a 25 éves Adrienn.

Modorosság

Szürreeális élmény tud lenni, ha a pasi a pornófilmben látottakat próbálja utánozni az ágyban, legyen az póz, mozdulat vagy hang. „Ahogyan a férfiak jól tudnak szórakozni azokon a nőkön, akik profi pornószínésznőket megszégyenítő módon sikoltozva-rángatózva színlelik az orgazmust, úgy az is elég mókás, ahogyan ők a gépies mozgással próbálkoznak, mint azt a filmekben látták" - vélekedett a 43 éves Mónika.

Hangok

Szintén megdöbbentő és kiábrándító tud lenni, ha a férfi állatias hangokat ad ki aktus közben, de a másik véglet se jobb: ahogyan a pasik számára is fontos a nők visszajelzése, így ők is szeretnek nyögést, sóhajt hallani a férfitól.

„Volt egy barátom, akiből semmilyen hang nem jött ki, miközben együtt voltunk. Egy idő után megszoktam, de az elején kétségbe voltam esve, mit csinálhatok rosszul, hogy semmilyen visszajelzést nem kapok” – mesélte a 23 éves Karolina.

Szőr

Nem azzal van a gond, ha egy férfi szőrös, hanem, ha azt nem tudja megfelelően kordában tartani. A mellkasszőrzet borotválása ízlés dolga, de a sűrű szőrzettel rendelkező pasiknak kötelező odafigyelni a fanszőrzetre, különösen, ha igénylik az orális szexet. Nem kell csupaszra, csak épp annyira, hogy hozzáférhető legyen. „Attól teljesen lelombozódom, ha szopás közben göndör szőrszár kerül a számba" - mondta a 19 éves Emese. "Attól meg még jobban, ha nem is egy. Szerintem elvárható a pasiktól is, hogy ne egy dzsungelban kelljen munkálkodnunk”.