18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt dolog, ami a nőket kiábrándítja szex közben

2012.11.09. 21:28
Ugyan a váratlan bakikkal nem igazán tud mit kezdeni az ember szex közben, vannak olyan gondok, amik némi odafigyeléssel elkerülhetőek. A nők szemszögéből nézve összegyűjtöttük azokat a hibákat, amiket a férfiak a leggyakrabban elkövetnek az ágyban. Mint kiderült, még mindig túl sok a szájszag, a zokni és a modorosság, hangjuk viszont alig van a pasiknak.

Szagok

Alapvető, egyben az egyik legfontosabb szabály a szexben a kellő higiénia: sem borosüveggel, sem hamutállal nem szeret senki sem csókolózni, a szájszag pedig különösen akkor tud lehangoló lenni, amikor már a megfelelő intim helyzetben, a másik hatalmasakat nyögve liheg bele az arcodba.

stockfresh 562373 chain-smoker sizeM

Fogmosás nélkül ne bújjunk ágyba, vagy legalább legyen kéznél egy rágógumi. A higiénia viszont nemcsak a szájüregben elvárt: a férfiak gyakran poénkodnak a punciszaggal, pedig az ő esetünkben is lenne mire odafigyelni.  

„Volt már pasi, akit azért nem elégítettem ki orálisan, mert szörnyű szaga volt a farkának. Ezt egy kapcsolat elején nagyon ciki közölni, míg a másik meg csak annyit vág le az egészből, hogy na, megint egy csaj, aki nem szeret szopni. Pedig az ok néha egész egyszerű: büdös a pénisz” – magyarázta a 34 éves Lilla. „Szerintem egyáltalán nem ciki még egy spontán jött szex előtt is elnézést kérni és elrohanni egy mosdóba lelögybölni egy kis szappanos vízzel. A mosdatlan farok ugyanis pont olyan büdös tud lenni, mint egy mosdatlan punci.”

Zokni

Egyszerűen nem esztétikus, nem is vicces, sőt, a lúzer pasi benyomását kelti, ha a lábon marad a zokni. Egyesek szerint ápolatlan lábkörmökre utalhat, más nőknek pedig olyan érzésük támad egy-egy ilyen szituáció alkalmával, mintha a férfi minél hamarabb túl akarna lenni saját kielégülésén. „Nem egy szép látvány, az biztos, ráadásul én szeretem a lábfejemmel simogatni a pasi lábfejét, amit a zokni teljes mértékben ellehetetlenít” – fűzte hozzá a 25 éves Adrienn.

Modorosság

Szürreeális élmény tud lenni, ha a pasi a pornófilmben látottakat próbálja utánozni az ágyban, legyen az póz, mozdulat vagy hang. „Ahogyan a férfiak jól tudnak szórakozni azokon a nőkön, akik profi pornószínésznőket megszégyenítő módon sikoltozva-rángatózva színlelik az orgazmust, úgy az is elég mókás, ahogyan ők a gépies mozgással próbálkoznak, mint azt a filmekben látták" - vélekedett a 43 éves Mónika.

Hangok

Szintén megdöbbentő és kiábrándító tud lenni, ha a férfi állatias hangokat ad ki aktus közben, de a másik véglet se jobb: ahogyan a pasik számára is fontos a nők visszajelzése, így ők is szeretnek nyögést, sóhajt hallani a férfitól.

tk3s 1f560425

„Volt egy barátom, akiből semmilyen hang nem jött ki, miközben együtt voltunk. Egy idő után megszoktam, de az elején kétségbe voltam esve, mit csinálhatok rosszul, hogy semmilyen visszajelzést nem kapok” – mesélte a 23 éves Karolina.

Szőr

Nem azzal van a gond, ha egy férfi szőrös, hanem, ha azt nem tudja megfelelően kordában tartani. A mellkasszőrzet borotválása ízlés dolga, de a sűrű szőrzettel rendelkező pasiknak kötelező odafigyelni a fanszőrzetre, különösen, ha igénylik az orális szexet. Nem kell csupaszra, csak épp annyira, hogy hozzáférhető legyen. „Attól teljesen lelombozódom, ha szopás közben göndör szőrszár kerül a számba" - mondta a 19 éves Emese. "Attól meg még jobban, ha nem is egy. Szerintem elvárható a pasiktól is, hogy ne egy dzsungelban kelljen munkálkodnunk”.