Rejtett számú hívást fel sem vesznek a prostituáltak, és szinte mindegyiknél kötelező náluk is letusolni a szex előtt - derült ki 42 éves férfi olvasónk beszámolójából. Andrásnál elvárás a kedvesség és a higiénia, mindezért cserébe ő is ezt nyújtja a lányok számára. Új kurvák esetében viszont elővigyázatos: pontosan kiszámolt összeggel megy fel a lakásra, bár még soha nem verték át és rabolták ki.

A 42 éves András notórius kurvázó. Foglalkozása villamosmérnök, családi állapota egyedülálló, gyermektelen. Anyagi háttere rendezett, de mindezért napi 12 órát is dolgozik. Az időhiányt hozta fel annak okaként, hogy már négy éve rendszeresen prostituáltakhoz jár. Nem tartja magát se jóképűnek, se csúnyának, perverziói, testi fogyatékossága nincs, ahogyan ő fogalmazott, "minden kurva álma egy ilyen kuncsaft".

Hogyan választod ki a lányt a felhozatalból?

Ha új lányt keresek, mindenképp olyat választok, akiről sok visszajelzés van az internetes adatlapja alatt és ezek természetesen pozitív visszajelzések. Legfontosabb kritérium a kedvesség, és hogy legalább el tudja hitetni azt, hogy élvezi a szexet. Ezek után csekkolom, hogy mit vállal be. Olyan lányokat nem is hívok fel feleslegesen, akiknek már az adatlapja alapján nincsenek fedések az én elvárásaimmal. Például, ha oda van írva, hogy nem vállal anált, nem fogom felhívni, hogy egyezkedjek, amikor rajta kívül még kismillió csaj van, akik bevállalják.

Hogyan zajlik a telefonos egyeztetés?

Alap, hogy nem rejtett számmal telefonálunk, hanem számmal hívjuk fel a lányt. Rejtett számot egy prosti sem fog felvenni, meg minek is titkolózna valaki, ha nem azért, mert valami probléma van vele. A kérdést azzal kezdem, hogy egyáltalán arról a lányról van-e szó, aki a képen szerepel. Ezek után jobb már a legelején letisztázni, hogy pontosan merre dolgozik a lány, hiszen a nappali csúcsforgalomban nem mindenkinek van kedve két és fél órát utazni a város egyik végéből a másikba. Ha a helyszín megfelelő, akkor rátérünk a lényegre, hogy pontosan mit is szeretnénk és ez mikor valósítható meg. A találkozás új kuncsaft esetében úgy zajlik, hogy a lány azt mondja, indulás előtt hívj fel. Ekkor megadja a címet, de először csak az utca nevet és a házszámot. A kapucsengő számáért, illetve az emelet/ajtószámért ismét fel kell hívni, amikor már a kapu előtt állunk.”

Nincs benned félelem, amikor felmész egy idegen lakásába?

A legelején volt. De ha a lány nem érzi veszélyben magát, akkor nulla esélye van annak, hogy a másik szobából verőlegények lépnek elő és rendesen elintéznek. Ezzel kapcsolatban nem volt soha rossz tapasztalatom. Új lány esetében az előre megbeszélt összeggel megyek fel a lakásba, egy forinttal se többel. Ez nem előítélet, csupán óvatosság. Ráadásul a csajok nem mindig tudnak, esetlegesen nem akarnak visszaadni, ha nagyobb összeget teszünk ki az asztalra. A lányok szintén óvatosságból kérik azt, hogy előre fizess. A rossz tapasztalatok miatt alakult ez ki mindkét fél részéről.

„Igazából mind a két félnek van félnivalója" - mondta a Velvet megkeresésére Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének vezetője. "A lánynak is, hiszen egy vadidegen embert enged de a lakására egy telefonbeszélgetés után, és hát fizikailag van különbség egy férfi és egy nő között. A lányok kukkolni szoktak az ablakból, hogyan néz ki a vendég. Ha nem szimpatikus neki a férfi, nem engedik be. Általában egyébként nincs másik férfi a lakásban, de egy egyedül dolgozó lány úgy viselkedik a biztonsága érdekében, mintha lenne ott más is. Több félnivalója van a lánynak, mint a vendégnek. A vita általában abból adódik, amikor menet közben a férfi mégis kér extra szolgáltatást. Ilyenkor nem az van, hogy a lány leáll és elkéri erre a plusz összeget, mert az hogy nézne már ki. A végén számol el az extrával. Emiatt szoktak végül a viták kialakulni, amikor a férfi túl van 'az ész megáll, mert feláll'- fázison, és elkezd alkudozni.”

Vannak íratlan szabályok?

Persze. A higiénia alap. Mi is elvárjuk a lánytól, hogy tisztán várjon minket, ez a dolog oda-vissza működik. Én a legtöbb esetben már otthon letusolok és mintha csak randira mennék, fazonigazítok is, de sok lánynál elvárás, hogy náluk is elmenjek lemosni magam. A pontosság is elvárás, hiszen akár csak a fodrászatban, a következő ügyféltől raboljuk az időt, ráadásul megbízhatatlannak fognak gondolni a késénél, így következő alkalommal nem szívesen vállalnak be. Ez nem is udvariassági kérdés, hanem szimpla üzlet: a prostituáltak dolgozó nők, az idő pénz a számukra.

Hogyan nyúlsz egy kurvához?

Mint egy nőhöz. Olvastam egyszer egy beszámolót, amikor az ürge teljesen felháborodott azon, amikor a csaj szólt neki, hogy kicsit finomabban csinálja, mert fáj neki. A kuncsaft úgy gondolta, hogy majd a a lány fizet neki, majd akkor odafigyel, hogy a másik élvezi-e vagy sem. Szerintem ez gusztustalan hozzáállás. Mindemellett az sem várható el, hogy a prosti élvezze a dolgot, vagy legalábbis úgy csináljon, mint aki élvezi. Nap végére még a legprofibb lányok is elfáradnak, a vendégnek pedig tisztában kell lennie azzal, hogy minden valószínűség szerint ő már a sokadik menet azon a napon.